1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Visst har ni koll på Monthly Makers(ni vet den här kreativa utmaningen som jag och 11 avdra bloggare håller i?) Alicia är värd den här månaden och temat är FÄRG. Nu har det gått en vecka sedan temat presenterades och vissa av er kanske har kommit på vad ni vill göra och andra har inte en aning än.

Därför har jag samlat ihop lite inspiration för att kicka igång tankarna. Själva temat är ju väldigt brett. Här kan en nästan göra vad som helst. Du kanske har en favoritfärg du vill skapa något i? Kanske en särskild teknik med en färg? Jag är extra intresserad av att måla vått i vått, stänka på en färg eller spreja med sprejfärg. Men annars kanske du har ett garn som är i en färg du vill göra något med, eller så har du massa garn i olika färger. Du kanske vill måla om en möbel eller bara måla dit en liten detalj. Måla en tavla, färga ett tyg, använd målarfärg eller sy något i ett färgglatt tyg. Du kan nästan göra vad som helst.

Jag har några olika tankar på vad jag skulle vilja göra. Tror det lutar mer åt en grej framför något annat, men jag har inte bestämt mig än. Känner att jag har massa möjligheter att göra något roligt. Frågan är bara vad. Ett riktigt lyxproblem ändå.

Törstar du efter mer färgglad inspiration kan du kika in hos Wilda, Ruth, Mikaela, Beatrice, Sandra eller Stina. Alla har alla satt ihop härliga inspirationsinlägg maxade med färg.

Har du några tankar än?

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme is COLOR.

3 Comments

 1. Beata 17 maj, 2016 at 08:39

  gud det här temat var ju svårt för en typ kan göra vadsomhelst!

  Reply
 2. Alicia 18 maj, 2016 at 08:42

  Shit alltså, den där månen och den abstrakta målningen! Ajajaj så vackert! Var himla sugen på att måla abstrakt själv – men gjorde motsatsen. Inte helt säker på om det var rätt beslut när jag ser detta! Vi får ha ett abstrakt tema nästa år 😉

  Reply
 3. Wilda 18 maj, 2016 at 14:40

  Så läckra grejer du hittar jämt! Tröjan alltså! Åh!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *