How to get the look 2016 – Björn AxénMin hårfärg ändrar ju sig ganska ofta. Hittills i år har jag varit blond, rosa, lila och grå. Ganska mycket egentligen och mitt hår börjar bli lite trött kan jag väl erkänna, men det är ändå rätt kul faktiskt.

Nu är äntligen resultatet från den filminspelningen jag var med i februari ute. Jag spelade in en tutorial tillsammans med Björn Axén hur du ska få till en frisyr steg-för-steg. Nu har den i alla fall kommit ut och då fotades även de här två bilderna ovan av det färdiga resultatet. Klassiska 30-tals vågor på ett seriefigursrosa hår. Väldigt tjusigt. Vill ni se själva steg-för-steg guiden hur du gör för att få till vågorna finns videon här.

 

TRANSLATION: I modelled for Björn Axén in February and shot a How To Get The Look video. I got this amazing classical 30’s waves. But with a new twist, the pink hair. Now the campaign is live. 

6 Comments

  1. Vicky 3 maj, 2016 at 20:09

    WOW! så sjukt snyggt. verkligen throwback och futuristiskt samtidigt.

    Reply
  2. Wilda 6 maj, 2016 at 13:28

    Oh my! Så snyggt och herregud vad du är proffsig och snygg. <3

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *