Explosions in the sky på Berns och min bästa jobbmusik

Explosions in the sky @Berns

Explosions in the sky @Berns

I tisdags efter jobbet mötte jag upp min lillebror Hannes, vi skulle nämligen gå på konsert. Så efter en bit mat på La Neta traskade vi bort till Berns för där skulle nämligen Explosions in the sky spela. Musiken dom spelar är någon slags instrumental post rock (om jag ska försöka mig på att sätta en genre på dem). Konsterten var så himla bra och det var så himla mäktigt att bara känna hur bröstet fylls med musik och en kan bara gå in och liksom på riktigt lyssna på musiken. Detta är för övrigt min bästa musik att jobba till. Jag gillar att jobba till instrumental musik, helst inte för trallvänlig för då kan det sluta med att jag bara sjunger med istället. Hehe.

Så kommer här en lista med  mina 5 bästa band att jobba till.

1. Explosions in the Sky
2. This Will Destroy You
3. Sigur Rós
4. Hugar
5. Mew

Vad lyssnar ni helst på för musik när ni jobbar eller pluggar?


 

TRANSLATION: Last Tuesday me and my brother went to Berns to see Explosions in the sky. Such a great concert. Speaking of wich, here’s a list of 5 great bands I like to listen to when working.

1 Comment

  1. Mikaela 17 juni, 2016 at 11:00

    Jag kan typ inte lyssna på någon musik alls när jag pluggar, men håller med om att det isåfall måste vara något jag inte kan sjunga med i! Opera lyssnar jag på ibland när jag pluggar men om jag ska läsa något måste det vara tyst. Men vilöe egentligen mest kommentera Sigur Rós <3 <3 <3

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *