Fredag igen! Och idag fyller världens bästa mamma, min mamma år. Så jag ska åka till Uppsala för att fira henne efter jobbet. Så min helg blir en Uppsalahelg kombinerad med städning och fix inför att jag åker till Italien nästa torsdag. Kan knappt vänta. Är så redo för lite semester. Men först är det en hel del som ska hinnas med vad gäller jobb.

Vi tar också kikar på vad jag inspireras av den här veckan.

1. Pressade blommor via the Merrythought – Pressade blommor var det längesedan jag gjorde, minns att vi gjorde vykort och bokmärken på förskolan och i skolan. Men då klistrade vi fast den på en pappersbit med hjälp av genomskinlig självhäftande plast. Det här tycker jag var ett fint sätt att spara blommorna.

2. Vattentäta kuddar för balkongen via One O – Det här var ett himla smart trix för hur en kan ha kuddar ute och att det inte gör nåt om en råkar glömma dem ute och regnet helt plötsligt börjar ösa ner. Klart en ska klä kuddens insida i plast ju.

3. Ljusslinga med blad via Honey Oh My! – Jag är svag för ljusslingor i alla dess former och tycker extra mycket om att ha dem utomhus när en sitter ute efter en lång och god middag. Jag ser framför mig hur den här skulle göra sig extra fin i Italien nu när vi ska dit.

4. Blomkruka med gulddetaljer via Place of my taste – Vid det här laget förstår ni nog att jag har en förkärlek till bladguld, (här, här och här har jag använt mig av det tidigare). Tyckte att det här var ett fint och stilrent sätt att göra.

Vad inspireras ni av?

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20

☞ P.S. Idag släpper Monthly Makers temat för juni. In och kika hos månadens värd, Beata vilket tema det är.


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend
1. Pressed flower display via the Merrythought
2. Outdoor pillows + trick via One O
3. String light garland via Honey Oh My!
4. Gold Leaf Planter via Place of my taste

3 Comments

 1. Beata 10 juni, 2016 at 09:14

  men åh vill ju göra allt det där pysslet+ åka till italien + fira din mamma i uppsala, hehe om det blir tårta!
  nej men seriöst du har sån fruktansvärd stilkänsla, galet!

  Reply
 2. Emilia 10 juni, 2016 at 10:29

  Åh va fina grejor! Pressa blommor skulle vara kul att göra, inte heller gjort det sen smörblommorna i förskolan.
  Toppenfin blogg du har! Följer!

  Reply
 3. Pingback: DIY: Murgröna i papper - Beata

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *