I och med att vi är mitt uppe i tema VÄXTER med Monthly Makers tänkte jag passa på att fortsätta tipsa om grejer på temat. Så här kommer fyra DIY’s du kan göra själv i helgen. Beata som är värd kommer att blogga sitt inlägg den 20:e juni och det är på det inlägget du ska posta en länk till ditt egna bidrag bland kommentarerna. Du har till den 28:e juni på dig att göra det.

1. Dekorerade växter, perfekt so present via Lotts and Lots – Det här var ett himla fint sätt att göra växterna lite roligare. Särskilt om du ska ge bort som present till någon. Skriv ett kul meddelande, gör minigirlanger och pompoms. Extra kul att göra pga att allt är mini också.

2. Ljuskrona med pappersblommor via House that Lars built – Alltså ursäkte mig, men WOW hur magisk är inte den här ljuskronan med pappersblommor. Jag älskar den!

3. Sybåge med blommor via Little Inspiraition – Fint och enkelt sätt att använda tygblommor på. Fint att hänga i fönstret eller från taket som dekoration. Också fint att bara låta ligga framme på ett dukat bord. Kanske perfekt till midsommar?

4. Hängande blommor via Wonderwood – Kolla så fint en kan göra med nyplockade blommor. Så enkelt och smart att hänga dem på väggen i en påse istället för att ha på bordet i en vas. Eller varför bara ha ena? Maxa dekorationerna till midsommar genom att hänga massa tygpåsar med blommor på väggen. Så fint!

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend
1. Hooray houseplants via Lotts and Lots
2. Upcycled paper flower chandelier via House that Lars built
3. Boho chic hoops via Little Inspiration
4. Hanging garden via Wonderwood

4 Comments

  1. Wilda 17 juni, 2016 at 22:56

    Åh påsen! Så kreativt enkelt och vackert det bara kan bli ju! 😀

    Reply
  2. Pingback: Gör det själv #23 - Anna María

  3. Pingback: Gör det själv #24 - Anna María

  4. Pingback: Gör det själv #25 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *