I semester- och sommartider passar väl glass lite extra bra? Jag försökte att äta så mycket gelato som jag bara kunde när jag var nere i Italien. På grund av SVINGOTT! Jag är ganska klassisk av mig när det kommer till smaker och mina favoriter på lokala gelaterian blev fiore di latte, vanilj, mandel och pistage. (Vem sa att en bara fick välja en sort?) Annars är jag himla svag för alla bärsmaker också. MUMS! Men nu ska vi inte bara prata ätbar glass utan även sånt som en kan göra själv som har med glass att göra.

Här kommer fyra DIY’s på tema GLASS som du kan göra själv i helgen.

1. Ställ för glasstrutar via The Merrythought – Enkelt och fint litet ställ för glassar, perfekt till fikat hemma om en är några stycken eller om någon vill leka glassaffär. Extra plus för fina pappersformar att ha runt glassen.

2. Glassvimpel via Bugaboo City – Varför inte göra en glassvimpel? Fint att ha i ett barnrum, vardagsrummet, köket eller i trädgården. Här kan en ju variera massor och göra egna glassformar också. Kanske några pinnglassar skulle vara fint att blanda upp med alla strutarna?

3. Glassvagn med tillbehör via Damask Love – Ursäkta mig, men hur fin är inte den här glassvagnen med tillbehör? SÅ FIN! Hade jag haft den här när jag var liten hade jag hoppat högt av glädje. Känns nästan tecknad.

4. Glassdekoration via Love Decorations – Enkla glasstrutar av papper. Fint att både lägga på bordet som dekoration eller hänga i snören. Antingen en och en eller många som på en vimpel.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend
1. Ice cream cone stand via The Merrythought
2. Ice cream banner via Bugaboo City
3. Cardboard ice cream cart via Damask Love
4. Ice Cream ornament via Love Decorations

 

5 Comments

 1. Wilda 9 juli, 2016 at 12:01

  Åh vilket härligt somrigt inlägg!

  Reply
  1. Anna María Larsson 12 juli, 2016 at 09:37

   Ja, visst är det. Kan behövas lite sommarkänsla. Där jag är blåser det storm och regnar. 🙁

   Reply
 2. Lund Johanna 9 juli, 2016 at 14:51

  Underbart ju! Och jag som var glassugen redan innan faktiskt. Kanske ska snabba på den där utlovade glassen och jordgubbarna 😉

  Reply
  1. Anna María Larsson 12 juli, 2016 at 09:36

   Men gör det! Glass är nästan det bästa som finns ju!

   Reply
 3. Pingback: Gör det själv #27 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *