Hurra för fredag igen! Idag jobbar jag min sista dag innan jag går på nästa omgång semester. (Har delat upp min ledighet i två omgångar. 2 veckor ledigt, 2 veckor jobb, 2 veckor ledigt igen.) Så jag tänkte vara supereffektiv och få klart allt så att jag verkligen på riktigt kan njuta av semestern. Ni vet säkert vad jag tycker en kan hitta på på helgen, semestern eller andra lediga dagar. Gör nåt själv. Pyssla. DIY:a. Bygg något. Måla. Sommaren är dessutom extra bra för då kan en vara utomhus och dona.

Vi kikar på vad jag har samlat ihop den här veckan som jag inspireras extra mycket av.

1. Blomkrans med citroner via Camille Styles – Vet inte vad det är, men jag får liksom aldrig nog av blomdekorationer, kransar och liknande DIY’s. Jag är ganska dålig på att göra dem själv. Men tycker det är så himla fint och önskar att jag hade antingen väldens trädgård så jag kunde plocka blommor själv när andan föll på eller en bautabudget. Jag tycker den här kransen var extra fin för det var så mycket grönt i den och citroner.

2. Slevhandtag i makramé via Jojtastic – Fint och smart sätt att göra en vanlig träslev lite roligare. Det kanske inte är megapraktiskt om en har sleven till nån kladdig tomatsås, men som salladsbestick eller nåt annat okladdigt tycker jag det var så himla fint. Enkelt att sitta utomhus och knyta dessutom.

3. Badkarsbricka i plexiglas via A Beautiful Mess – Det här är ett DIY som dyker upp lite här och var. En bricka med handtag. Så enkelt och genialt. Går ju att variera i massor. Jag är inte direkt en badperson, men kan absolut se mig själv ligga i badet och kolla på serier. Perfekt iPad-bricka ju! Men skulle vara väldigt nervös över att tappa ner iPaden i badet…

4. Hatthängare via atilio – Jag är svag för DIY’s av trä. Det är inte bara snyggt utan det luktar även så himla gott när en håller på med det. Den här hatthängaren är bara så snygg. Plus enkel att göra och det är ju min bästa kombo.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22 / #23


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Citrus Wreath via Camille Styles
2. Macramed Spoon Handle via Jojtastic
3. Lucite Bathtub Caddy via A Beautiful Mess
4. Accordion Hat Rack via atilio

 

8 Comments

  1. Anna María Larsson 18 juli, 2016 at 06:28

   Kul att du gillar dem.

   Reply
  1. Anna María Larsson 18 juli, 2016 at 06:28

   Varsågod. Kul att du gillar!

   Reply
 1. Sandra 15 juli, 2016 at 16:37

  Puss och tack för länk och fina diy-tips!

  Reply
  1. Anna María Larsson 18 juli, 2016 at 06:28

   Puss

   Reply
 2. Pingback: Gör det själv #26 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *