Idag är det fredag och jag är ute i skärgården och hälsar på Hanna, min barndomskompis med familj. Jag kan helt klart vänja mig vid att ha semester. I onsdags till exempel gick Philip och jag bort till Svwandamsparken i Midsommarkransen, jagade Pokémons, låg på en filt och fikade. Typiskt semesteraktig sak att göra. Andra saker en kan göra på semestern är att ta tag i de där projekten en länge har haft i huvudet men inte riktigt kommit till skott med. Eller bara göra nåt för att det är fint och roligt.

Här kommer fyra saker du kan göra själv som jag inspireras av nu.

1. Virkad väska med rävmotiv via 1 Dog Woof – Hallå! Hur gullig är den här då? Så söt liten virkad rävväska. Virka är för övrigt något som jag aldrig gör. Sist jag virkade var nog på syslöjden i högstadiet. Men jag tror jag skulle tycka det var roligt om jag bara gjorde det. Kanske ska prova den här?

2. Genomskinlig meny via The Merrythought – Ska du ha grillfest, bröllop eller något annat nu i sommar? Varför inte göra den här fina skylten. Perfekt för en meny, roliga fakta eller om en gör mindre bitar – bordsplacering.

3. Kaktusarrangemang via Historias de Casa – Suckulenter och kaktusar syns ju i vart och vartannat hem nuförtiden och jag förstår det. Så lättskötta och fina! Här var bra tips på hur en ska göra ett fint arrangemang av dem. Nu behöver jag bara den rätta ”krukan”.

4. Pappers Medinilla via The House that Lars Built – Fideli Sundqvist och hennes papperskonst har länge imponerat och inspirerat mig. I hennes senaste bok Paper Garden visar hon hur en kan göra fantastiska kreationer i papper. Här har hon delat med sig utav hur du gör din egen Medinilla. Så prova att göra den här blomman, gå sen och köp boken. Det tänker jag i alla fall göra.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22 / #23 / #24


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Crochet fox purse via 1 Dog Woof
2. Acrylic menu via The Merrythought
3. Mini cactus centerpiece via Historias de Casa
4. Paper medinilla plant via The House that Lars Built

1 Comment

  1. Pingback: Gör det själv #27 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *