Den här fredagen ägnar jag mig åt att bygga en vägg med hyllor i vårt vardagsrum. Tror det kommer bli kanonfint när det väl är klart. Även om det faktiskt bär emot lite att stanna inomhus en fin dag som i alla fall jag har hemma hos mig.

Som vanligt har jag samlat ihop fyra saker du kan göra själv och som inspirerar mig. Vi kikar.

1. Picknickkorg med läderband via The Glitter Guide – Sommaren är ju perfekt för picknick. Så varför inte fixa till en gammal korg som du har hemma eller hittar på loppis. Tycker den här var himla fin och gav mig idéer på hur jag skulle kunna göra.

2. Tallrikar med text via Oh so beautiful paper – Kul och enkelt sätt att snygga till glastallrikar. Kom bara ihåg att skriva på spegelvänt på undersidan så att du inte får färg i maten. Och kul sätt att göra bordsplacering på om en använder en ickepermanent penna.

3. Lädertofs med träkula via Damask Love – Tofsar som dekoration är ju alltid fina. Funkar ju som nyckelring, på väskan, på en kudde eller en filt.

4. Förvaringslåda i skinn via DIY in PDX – Jag har alltid gillat att sortera grejer i boxar och lådor. För mig blir det liksom mer ordning då. Det här var en fin och enkel liten låda för småprylar.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Wood and leather-handed picnic basket via The Glitter Guide
2. Lettered dinner plates via Oh so beautiful paper
3. Leather and wood bead tassels via Damask Love
4. Leather catchall organizer bin via DIY in PDX

2 Comments

 1. Vicky 29 juli, 2016 at 18:06

  100% igenkänning på svennesyndromet att ha stannainneångest när det är sol ute. här är det sol varje dag och jag känner ändå så fortfarande! ha.
  och tallrikarna för övrigt! vill gifta mig nu och ha sån bordsplacering buhu.

  Reply
  1. Anna María Larsson 2 augusti, 2016 at 09:32

   Men vad är det med den grejen. Jag lider så extremt av detta. MÅSTE liksom ta mig ut. Men å andra sidan gillar jag att komma ut så det är väl kanske bra 😛 Visst var tallrikarna fina!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *