Back on track!

Sunday

Hej hörrni! Nu har jag ordnat upp mina datorproblem. Belönade mig själv med en helt ny helt enkelt. Köpte den i lördags och har börjat boa in mig i den. Tar väl några dagar innan jag är helt hemma och bekant med den. Men livet är på riktigt lättare med en dator som samarbetar. Det betyder också att jag är tillbaka på bloggen som vanligt igen. YAY! (?)

I lördags sprang jag Midnattsloppet 10km kors och tvärs runt Södermalm. Jag klarade mitt mål och hade bra ork genom hela loppet vilket kändes kul. Men är rätt så öm i kroppen idag. Men ändå med en skön känlsla.

Och igår åkte Philip och jag och kollade på ett torp. Ett gulligt litet soldattorp med tillhörande gäststuga och lada. Men trädgård, fruktträd och åkrar runt om. Vi har länge varit sugna på ett eget ställe att åka till och vara på sommaren och över helger. Ett ställe att kunna ha små projekt på och bara vara.

 TRANSLATION: I’ve solved my computer problems and I’m back on track. Life feels so much better with a working computer. This weekend I ran a 10k race and Philip and I drove out to the countryside to look at a small cottage. It’ was so cute and had a lot of small houses and a barn on the site.  

12 Comments

 1. sandra 15 augusti, 2016 at 08:29

  Men hallå vilka sjukt spännande nyheter! Av egoistiska skäl hoppas jag att ni slår till på något :DD

  Reply
  1. Anna María Larsson 17 augusti, 2016 at 22:46

   Hehe, förstår det. Det är liksom en av anledningarna att jag vill ha ett!

   Reply
 2. Mikaela 15 augusti, 2016 at 11:44

  Åh vad roligt med torp! Hoppas ni hittar något ni gillar och kan köpa 😀

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 augusti, 2016 at 23:58

   Men det hoppas jag också. Finns ju såklart så mycket fint, men sen kostar det också…

   Reply
 3. Christin 15 augusti, 2016 at 19:35

  Ah så roligt!!!! Torplivet är något helt annat än jag trodde jag skulle ha men fullt det så mycket!! Så roligt!!!

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 augusti, 2016 at 23:58

   Du är ju en av anledningarna att jag blivit extra sugen på torp! 🙂

   Reply
 4. Lund Johanna 15 augusti, 2016 at 21:34

  Vilka kuligheter här då. 1. stort grattis till ny dator, brukar kunna vara en rätt skön känsla. 2. Well done. 3. Men tell us more, just ett sånt torp är ju drömmen.

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 augusti, 2016 at 18:43

   Tack! Är en väldigt skön känsla 🙂 Ja, fattar att ni vill veta mer, men själv vet jag inte så mycket än så jag tar det som det kommer.

   Reply
 5. Vicky 16 augusti, 2016 at 07:16

  omgomgomg torp! så vuxet och spännande!

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 augusti, 2016 at 23:58

   Haha, visst vuxet va 😛 Men innebär vuxenhet ett torp så jatack till det!

   Reply
 6. Wilda 20 augusti, 2016 at 10:54

  Åh så himla fint! Hoppas ni slår till på ett torp, vore ju så himla fint för er. 🙂 Superhärligt att du är tillbaka och kunde lösa det. Datorkrångel är ju döden. Jag måste byta batteri på min mac snart så den inte faller ihop. Det är ju så fasligt dyrt bara.

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:24

   Ja, men det vore ju fantastiskt med ett litet torp!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *