Fredag igen! För er som fortfarande har semester flyter väl dagarna mer eller mindre ihop och vilken dag det är spelar inte så stor roll, men jag som jobbar tycker det är fantastiskt härligt med fredag även om jag på ett sätt tycker att veckan gårt snabbt som blixten och på ett annat sätt har den varit väldigt lång. Nåja, det ÄR i alla fall fredag idag och jag har som vanligt samlat ihop fyra DIY-projekt du enkelt kan göra själv. Nu till helgen eller bara att spara för framtida inspiration.

1. Washitejp-kort via Design and Form – Det här var ju himla fint tycker jag. Ser så 3D ut. Om du inte hittar samma tejp så tänker jag att det säkert ändå är fint att göra med en helfärgad eller i nåt mönster. Jag måste nog prova. Superfint tror jag att göra på en stor yta och ha som en grafisk tavla på väggen.

2. Drakfrukt som örhängen via Petit Bout de Chou – Här om dagen kom jag på att jag ville gå på en fruktfest, en fest där alla ska klä ut sig till en frukt. Tror det kan vara ett roligt tema. Om någom vill klä ut sig till drakfrukt är ju de här örhängena perfekta. Funkar såklart även till vardags då drakfrukten är så himla fin i sig.

3. Shibori kimono via Perisa Lou – Shiboritekniken syns lite här och var på internet och det är himla fint tycker jag. Den här kimonon känns somrig och luftig. Skönt att bara dra på sig efter en dag på stranden exempelvis.

4. Chunky crochet blanket via Mama in a Stich – Det kanske inte är det somrigaste projektet att göra, men om du är som jag lite långsam med att virka så är det väl lika bra att börja i tid inför vintern tänker jag. En virkad härlig bullig filt. Den ser ju så himla härligt och mysig ut.

Fler grejer du kan göra själv
#10 / #11 / #12 / #13 / #14 / #15 / #16 / #17 / #18 / #19 / #20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Card with washi tape pattern via Design and Form
2. Creole dragon fruit earrings via Petit Bout de Chou
3. Shibori kimono via Perisa Lou
4. Chunky Icelandic crochet blanket via Mama in a Stitch

5 Comments

 1. Josefin 6 augusti, 2016 at 00:28

  Åh har du ingen pinterest eller är jag bara dålig på att hitta?

  Reply
  1. Anna María Larsson 8 augusti, 2016 at 14:02

   Jo! Visst har jag en pinterest https://se.pinterest.com/dnilva/ där kan du hitta mig. Har nog bara missat att länka den så synligt. Ska genast fixas!

   Reply
 2. Lund Johanna 6 augusti, 2016 at 22:31

  Filten såg fantastiskt ut. Jag har gjort en virkad filt tidigare, en gigantisk mormosruta. Men den är fortfarande i miniformat så om jag ska ge mig på att försöka ska jag nog börja nu för att förhoppningsvis ha en klar till vintern 2017 🙂

  Reply
  1. Anna María Larsson 8 augusti, 2016 at 13:53

   Men precis som jag tänker. Jag har hållt på med en stickad tröja i över ett år nu, hoppas jag kan bli klar till vintern i alla fall. Annars siktar jag också på vintern 2017 😛

   Reply
 3. Wilda 9 augusti, 2016 at 18:02

  Så himla mycket fint! Både tejpkortet, sjalen och kimonon följ mig i smaken!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *