1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Den här månadens tema i Monthly Makers är PÄRLOR. Det är Mikaela som är värd och det är hos henne du ska lämna ditt bidrag från och med den 20 augusti. Men låt oss först prata lite om PÄRLOR. Det finns så otroligt mycket olika grejer en kan göra med pärlor. För de finns i tusentals olika varianter och storlekar. Antingen är de pyttesmå eller så kan de vara bautastora. Glas, plast, trä, metall, lera med mera. Jag tänker in pärlor som allt du kan trä på en tråd, rep eller snöre typ.

Jag är svag för stora träpärlor (kulor), och har bland annat gjort en lampa för tre år sedan som numer hänger i vardagsrummet. Annrs tycker jag det finns massa fina smycken en kan göra. Eller brodera på kläder och fästa pärlor. Det finns så himla mycket en kan göra och jag har några påbörjade tankar om vad jag ska hitta på. Men grejen med det här temat tycker jag att en kan typ göra vad som helst!

Letar du efter mer inspiration? Kolla då Mikaelas, Ruths och Wildas inspirationsinlägg. Eller kolla in något av de här två Pinterestboarden fulla med inspiration.

Hur går det för er? Har ni kommit på vad ni ska göra?

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

Den 20:e augusti kommer Mikaela att blogga sitt bidrag, senast den 28 augusti vill hon ha en länk till det du skapat.

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. This months theme is BEADS.

6 Comments

 1. sandra 18 augusti, 2016 at 07:28

  Sjukt hur mycket olika en kan göra på det här temat ändå! Idag MÅSTE jag verkligen sätta fart med mitt bidrag känner jag.

  Reply
  1. Anna María Larsson 18 augusti, 2016 at 07:50

   Men visst! Möjligheterna är stora. Jag måste också komma till skott med mitt bidrag.

   Reply
 2. Alicia 18 augusti, 2016 at 09:01

  Aah så mycket fint! Vet inte varför jag tycker temat är så svårt, haha, för inspirationen är det ju inget fel på! Gillade verkligen den röda tröjan med pärlor på ärmarna <3

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:31

   Men det är ju konstigt. Kan ju bli någon slags overload i hjärnan som gör att det blir lite knivigt 😛

   Reply
 3. Mikaela 19 augusti, 2016 at 13:01

  Åh gillade båda tröjorna jättemycket! Är också så svag för träkulor <3

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:28

   Jag gillade också tröjorna massa, perfekt att upcykla med. Måste bara ha en fin tröja som bas 😛

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *