Långsamt, långsamt har vi börjat att styra upp och göra om hemma hos oss. Det här året har vi möblerat om i vardagsrummet säkert tre gånger. Flytta soffan, bordet. Prova hur det ser ut mot den långa väggen. Passar det att ha bordet ut från fönstret? Testa hur det känns att inte ha ett bord i vardagsrummet och så vidare. Så sista veckan på semestern byggde vi en hyllvägg. Och vi pratar om att göra om i köket. Inte renovera utan göra små ändringar så det blir bättre och finare. Än har vi inte gjort det, men jag antar att vi närmar oss.

Nåt som inte innefattar stora beslut om ex vilken färg vi vill ha på en vägg är att vi har köpt en ny sittpuff till vardagsrummet (från Atlas Home i Hornstull). Den är en marockansk sittpuff i läder med broderade detaljer på. Tung som tusan och känns som om vi kommer kunna ha i flera år.

Moroccan leather pouf

Den är perfekt att ha som fotpall när en sitter i soffan eller att bara sitta på den framför TVn eller när vi spelar TV-spel. Den är även ett perfekt litet arbetsbord om en sitter på golvet och jobbar. Att sitta på golvet när jag jobbar med nåt är nog min bästa plats att sitta på. Tycker liksom det är lite mer bekvämt.

Moroccan leather pouf

Jag gillar den verkligen. Extra bra var att vi lyckades köpa den på sommar-rean.

FLER INLÄGG HEMIFRÅN OSS
Hemma hos mig: Sovrummet
Tavelväggen
Sängbord av lådorTRANSLATION: I bought this moroccan leather pouf for our living room. I just love the look of it. 

 

6 Comments

 1. sandra 22 augusti, 2016 at 07:59

  Så jäkla snygg! Vill också ha men min plånbok gråter bara jag tittar på bilderna 🙁

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:14

   Ja, de kostar ju en liten slant. MEN! Jag köpte min på rea vilket kändes mer ok 😛

   Reply
 2. Mikaela 22 augusti, 2016 at 10:37

  Åh såna där är så jäkla fina! Ska bli spännande att se hur ni gör om hemma 😀

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:13

   Tack! Ja, det tycker jag med. vi har ju inte bestämt oss om allt än 😛

   Reply
 3. rebecca 22 augusti, 2016 at 12:13

  jag hade behövt en sådan!

  Reply
  1. Anna María Larsson 25 augusti, 2016 at 07:12

   Precis vad jag kände också. Så bra ”möbel” 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *