Fredag igen och det betyder en dos inspiration från internets kreativa hörn. Men först måste jag bara fråga er vad ni tycker om publiceringsfrekvensen på de här inläggen? Jag delar ju ett inlägg i veckan, varje fredag. Är det för mycket tycker ni? Ska jag skriva dem varannan vecka, en gång i månaden och då med fler grejer? Hur vill ni ha det? Vill ni läsa? Jag känner mig så kluven till dem, så snälla hjälp mig.

Hur som helst, idag kommer ett inlägg med fina saker som du kan göra själv i helgen. Och apropå helgen så är min helg full till bredden av planerade roligheter. I morgon tänkte jag påbörja mitt projekt till Monthly Makers på tema BOKSTÄVER & ORD. Jag har en idé som jag hoppas ska fungera. Framåt kvällen ska jag och ett gäng kompisar hem till Stefan och dricka vin. Vi har fått tag i riktigt gamla och spännande viner som vi tänkte ha en liten provning på. Det ska bli kul. Sen på söndag fyller Philip år! Plus att vi ska spela innebandymatcher på kvällen. Så fullspäckad helg verkligen.

1.Målade ekollon via Hemma med Helena – Fint och enkelt litet pyssel att göra nu i höst. Jag tror det är riktigt fint som bordsdekoration till exempel om du ska bjuda på en middag nu i höst eller bara vill ha lite extra fint hemma en vardag.

2. Väggbonad av gummiband via A Kalio Chic Life – Men alltså, så himla kul grej. Tog ett tag för mig att fatta att det var gjort av gummiband. Den här tekniken går ju dessutom att föra över och göra med andra material är just gummiband. Knäppt, kul och fint på samma gång.

3. Dekorerade gem via The Casual Craftlete – Fina bokmärken som påminner lite om pappersvikter i miniformat. Ja, fast med ett gem på också. Bra att ha när en pluggar och behöver göra massa markeringar i böcker men har ledsnat på klassiska post-it’s tycker jag.

4. Mud cloth inspirerade kuddar via The Beauty Dojo – Jag fastnar alltid för projekt med egengjorda kuddar, men jag gör aldrig några själv. Det borde det dock bli ändring på, finns så mycket fint och relativt enkelt en kan göra. De här tyckte jag var himla fina i alla fall.

Fler grejer du kan göra själv
#20 / #21 / #22 / #23 / #24 / #25 / #26 / #27 / #28 / #29 / #30


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Painted acorns via Hemma med Helena  
2. Faux Woven Wall Art via A Kalio Chic Life
3. Epoxy Paper Clips via The Casual Craftlete
4. Mud cloth pillows via The Beauty Dojo

5 Comments

 1. Emmie 16 september, 2016 at 08:44

  Varje vecka! Om du orkar och känner att du fortfarande hittar så många bra projekt ? jag tycker det är helt underbart att börja helgen med lite skaparinspiration via dina inlägg.

  Reply
  1. Anna María Larsson 16 september, 2016 at 09:17

   Åh kul att höra att du gillar inspirationen. Att hitta projekt är inget problem. Finns så mycket fint där ute 🙂 Känner ibland att det nästan är de enda inläggen jag hinner med på grund av att veckan har så få dagar bara 😛

   Reply
 2. Linnéa Elisabeth 16 september, 2016 at 17:13

  För min del så får de gärna fortsätta att dyka upp en gång i veckan. Älskar att se vad andra inspireras av och få en liten boozt själv! Och vad kul med en busy weekend!! Själv ska jag inte hitta på mycket, men nästa vecka blir det full rulle med bokmässa, årsmöte, barnpassning och kursstart, så det kanske är tur det 🙂

  Reply
  1. Anna María Larsson 17 september, 2016 at 13:51

   Bra! Och tack för input 🙂 Men då verkar det ju skönt med lite lugn och ro innan nästa vecka skulle jag säga 🙂

   Reply
 3. Pingback: Gör det själv #33 - Anna María

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *