Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Vi promenerade längs med La Rambla och gick in på Boquerian. Där tittade vi på alla färgsprakande diskar fyllda med glass, frukt, nötter, bär och andra delikatesser. Vi köpte med oss en macaron med glass. Ut igen bland turister och mänskliga statyer.

Vi gick längs med solvarma gator, selfiesticks och enorma såpbubblor. När vi närmade oss hamnen sjönk solen mer och mer. Vi såg dyra båtar som kostade mer än vissa länders aktuella BNP. Vi fortsatte promenaden bort till stranden. Vi var ju ändå så nära.

Vi blev hungriga och insåg lite halvt motvilligt att vi var för långt hemifrån för att kunna gå hela vägen hem på tom mage och äta på ett ställe vi redan hade tittat ut. Det blev en kompromiss och vi hittade ett okej ställe nere vid vattnet.

Vi båda åt en risrätt med hummer och buljong. Sen gick vi i värmen bland dansade par, tog en taxi hem till hotellet och somnade gott i vår hotellsäng.TRANSLATION: An afternoon and an evening in Barcelona. 

4 Comments

 1. sandra 12 september, 2016 at 08:22

  Så mysigt det låter! Älskar de första färgsprakande bilderna!

  Reply
  1. Anna María Larsson 12 september, 2016 at 23:56

   Det var så himla mysigt också. Alltså de där glassarna vara bara så himla fina.

   Reply
 2. Wilda 17 september, 2016 at 09:28

  Så mycket härlig färg! Väldigt vilsamt, känns det som när jag läser.

  Reply
 3. Ellen 22 september, 2016 at 19:09

  Ser verkligen ut att vara himmelriket av gotte!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *