Idag fyller min bästa person tillika pojkvän, Philip år. HURRA HURRA! Det tänkte jag fira här på bloggen genom att fylla i en liten lista om honom. Listan har cirkulerat på ett gäng bloggar, men jag tror det kommer ursprungligen från Sandra.

Hur länge har ni varit ihop?
Exakt datum vet vi faktiskt inte. Men vi träffades 2005 och var nog lite ihop men grejer hände som bara är tråkiga att prata om eller tänka på. MEN! vi var helt säkert tillsammans nån gång första halvan av 2006.

Philip, Anna María & Fredrik

Hur träffades ni?
Vi båda flyttade till Piteå för att plugga 2005. Där gick vi i samma klass och bodde i husen bredvid varandra. Jag, Philip och en till klasskompis, Fredrik hängde jämt. Lagade mat, kollade film, pluggade och gjorde allt ihop. Till en början var Philip och jag bara bra kompisar men efter ett tag kände vi att det var nog något mer mellan oss.

Vem var mest på?
Philip skulle jag tro. Jag var nervös och osäker. Men eftersom vi var kompisar först så vette tusan om någon var så himla på egentligen. Vi hängde ju hela tiden i vilket fall.

A daytrip to Malmö

Skedde några komplikationer?
Ja, det var lite skakigt i början. Var vi ihop eller inte? Jag hade inte haft ett förhållande innan på det sättet så jag var liksom osäker på allt. Jag ville mer än jag sa men ville samtidigt inte förstöra något. Nu är ju allt sånt i princip preskriberat i och med att det var så himla längesen. Inget att fundera mer på nu i alla fall. Vi är ju ihop och det är det viktigaste.

Kan man få se något tidigt sms eller så?
Ha! LOL Detta är ju så längesedan att jag behövde radera mina sms för att kunna ta emot nya. Och jag hade inte ens en kamera på min telefon. (Inte för att det har något med sms att göra.) Men vi har en bild på vår första puss! Här är den ↓

AM + PH

Hur skedde dejtandet?
Vi dejtade inte alls. Var kompisar. Hängde jämt. Blev ihop.

Hur blev ni ihop?
Vet faktiskt inte det. Det liksom blev så bara. Vi umgicks hela tiden men kände att det var mer än att bara vara kompisar. Sen hånglade vi på någon fest. Sen igen någon vecka senare och sen tror jag vi bara var ihop. Varken Philip eller jag minns exakt hur. Romantiskt va?

Bor ni ihop?
Javisst! Vi flyttade ihop i december 2007. Vi flyttade från varsin 1:a på Ankars (som studentområdet i Piteå hette) till ”Lyx-Ankars” som var vanliga hyresrätter tvärs över gatan från studentområdet.

Iceland

Vad är hens bästa sidor?
Philip är så himla förbannat rolig! Det finns ingen jag har så kul med som Philip. Han är snäll och kan se på mig precis hur jag mår. Han är smart och om jag är osäker hur jag borde agera i vissa situationer har han alltid en bra lösning. Han är klurig, teknisk och kan fixa grejer. Han kan laga god mat och är nyfiken på att testa saker han inte har provat förut, särskilt när det kommer till mat. Han lär mig saker och jag kan lära honom saker.

Och sämsta?
Att han inte gillar att gå på loppisar och att han lämnar sina strumpor lite här och var i lägenheten. Och ibland kan jag tycka att han är lite lat när han bara vill vara inne och inte göra någonting. Då kan det klia i hela kroppen och jag kan bli irriterad. Men konstigt egentligen. Bara för att han är inne och inte gör något behöver ju inte jag vara det.

Moderna Museet #olafursthlm

Vad bråkar ni om?
Vi bråkar knappt alls. Är det något så tjafsar vi. Oftast när vi inte har ätit på ett tag och är hungriga. Alltså hangry. Vi vet dock om detta och försöker att jobba mot det genom att äta i förebyggande syfte. Learning by doing. Dock lyckas vi inte jämt. Vi kan bli lite osams när det kommer till att jag vill ha hjälp att fota något till bloggen. Jag kan vara rätt bestämd med hur jag vill ha det och när det inte blir som jag tänkte kan jag säkert vara lite hård ibland vilket ju är helt fel eftersom jag verkligen behöver hjälp i de lägena. Men när vi väl är osams så blir vi väldigt snabbt vänner igen och kramas.

Vad gör ni när ingen annan ser?
Tramsar, spexar, skojar och allt annat en gör när en är med den man gillar bäst.

Vilken är din favoritbild på honom?

Halloween 2014

Tusan, det här var svårt. Finns massa bilder jag tycker är fina på honom. Men här är han himmelens GÖLLIG!

Och på er båda?

annamaria_philip

Dom här är relativt färska och så himla vi på något sätt. ♡

Något du vill avsluta med?

Jag älskar Philip!

11 Comments

 1. christin 18 september, 2016 at 17:35

  Haha, hangry – stor igenkänning på den!! Ännu värre när vi nu fått en son med samma gen.

  Reply
  1. Anna María Larsson 19 september, 2016 at 07:08

   Haha! Kan tänka mig hur det är. Och antar att om vi eventuellt skulle få barn att den genen kommer spridas dit också 😛

   Reply
 2. Wilda 18 september, 2016 at 20:22

  Åh grattis Philip och herregud så fina ni är ihop. Blir glad varje gång du nämner Philip för det märks att ni har något väldigt starkt och tryggt och vilsamt i er relation som jag också önskar hitta i framtiden med någon. <3

  Reply
  1. Anna María Larsson 19 september, 2016 at 07:10

   Tack. Vad fint att du tycker det märks 🙂

   Reply
 3. Mikaela 18 september, 2016 at 22:29

  Så fint inlägg! Ni verkar verkligen ha en trygg och fin relation <3

  Reply
  1. Anna María Larsson 19 september, 2016 at 07:10

   <3

   Reply
 4. Vicky 19 september, 2016 at 03:53

  NI ÄR SÅ SJUKT FINA! och grattis philip! känns typ som att jag känner honom fast vi aldrig setts ens. bra genom kameran-personlighet :)))

  Reply
  1. Anna María Larsson 19 september, 2016 at 07:11

   Tack! Haha, kan tänka mig att det känns så. Fint på något sätt.

   Reply
 5. Sandra Bergström 19 september, 2016 at 13:45

  Gillade det här inlägget! Så personligt och fint!

  Reply
  1. Anna María Larsson 20 september, 2016 at 23:31

   Tack! <3

   Reply
 6. lovisa 21 september, 2016 at 16:59

  <3×1000000!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *