Nu är jag på Island! Jag är här med Philip, mamma, pappa och Hannes, för att fira jul med släkten. Själva resan hit innehöll nog de flesta stressmomenten en kan tänka sig och ett tag trodde vi att Hannes inte skulle få komma med alls pga pass-strul, trots att en egentligen inte behöver ett pass för att resa hit. Dessutom fick jag någon slags rädsla och idiotiska tankar att planet skulle störta. Vet inte alls vad det är, men ju äldre jag blir desto mer skraj för saker är jag. Är det först nu jag har utvecklat mitt konsekvenstänkande eller vadå?

Hur som helst! Efter förseningar, ingen mat på planet och väderproblem är vi äntligen framme hos amma og afi (mormor och morfar). Det blir fokus på att hänga med släkten så vi får se hur mycket natur och upplevelser som hinns med den här gången. Snö finns det här i alla fall och nu känner jag att julstämningen börjar krypa sig på.

5 Comments

 1. Wilda 22 december, 2016 at 15:12

  Men WOW vilka flygplansbilder. Åh hoppas att jag någon gång får åka till Island. Hoppas att julen blir fin och mysig. Det låter så. God jul, fina du! Mina varmaste kramar!

  Reply
  1. Anna María Larsson 27 december, 2016 at 10:33

   Det är lätt när det är fina motiv 😉 Ja, hoppas du kan ta dig hit nångång.

   Reply
 2. Vicky 22 december, 2016 at 16:54

  guuuud, hatar när allt går fel när man ska resa. fint att ni kom fram iallafall! och sista bilden är magisk. <3

  Reply
  1. Anna María Larsson 27 december, 2016 at 10:32

   Visst är det störigt när det blir så. Vi kom fram i alla fall och det var det viktiga i det här fallet 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *