Idag tycker jag det känns som att 2017 börjar på riktigt för många. Nu är alla röda dagar i samband med julen slut och nu sätter liksom året igång på riktigt. Jag tyckte den här tre-dagars-helgen var perfekt. Och även om jag lätt skulle kunna vara ledig i några dagar till känner jag mig ganska redo att komma igång igen. Tack!

Så, jag tänkte vi skulle kika på ett fint bud jag fick hem nyss. Det är ett Knit Kit som NOA NOA och Knit House har tagit fram tillsammans. Vi öppnar och kollar närmare på vad som finns i.

Det är alltså ett stick-kit där du får materialet till att sticka din egna NOA NOA Archive Style tröja. Tröjan finns i tre färger. Grå, lila och svart. Du får såklart alla garner och själva mönstret som det ”bara” är att följa.

Jag fick ett kit med den svarta tröjan och den har svart bas med vita och silvriga detaljer. Det tror jag kommer passa mig perfekt i och med att min garderob består till mesta delen av just svarta kläder.

Så nu är det bara att sätta igång. Ett garnnystan i taget. Jag som är ganska så ny på det här med stickning tycker det ska bli jättekul att få testa att följa ett mönster med flera färger, vilket är något jag aldrig har gjort förut. Så nu tar jag en paus från min andra tröja jag stickar på och sätter igång med denna. Vad jag sett hittills känns det väldigt lovande och jag behöver bara ta mig tid att sitta ner och sticka. Fortsättning följer alltså.

*Produkten fick jag som ett pressprov. Detta påverkar inte mina värderingar eller åsikter och alla ord är mina egna.

10 Comments

 1. Mikaela 9 januari, 2017 at 07:49

  Vilken kul grej!!

  Reply
 2. Sandra - Diagnos:Kreativ 9 januari, 2017 at 09:18

  Åhh, det kanske är något sådant jag skulle behöva i mitt försök att lämna nybörjarfasen som stickare…

  Reply
 3. emilia 9 januari, 2017 at 12:56

  Vilken smart sak, och så härligt att kunna få ett helt kit till dörren! Lycka till med stickningen!

  Reply
 4. Emilia 18 januari, 2017 at 09:42

  Verkligen super bra grej! Himla snyggt paketerat också, då blir en ju lite extra sugen på att köra igång än när allt garn bara ligger i en ica påse ehe

  Reply
  1. Anna María 18 januari, 2017 at 23:19

   Ja men visst är den där paketeringen lite extra rolig. Känner jag mig själv rätt kommer väl, tyvärr, de här garnet också åka ner i en påse 😛

   Reply
 5. Pingback: Stickning, ny bokklubb och vinnarna i Knit Kit tävlingen - Dnilva

 6. Pingback: Stickning, ny bokklubb och vinnarna i Knit Kit tävlingen - Dnilva

 7. Elin 2 februari, 2017 at 11:17

  Hej!
  Jag stickar också den här tröjan fast den blå varianten. Så fin! Jag har just stickat klart första ärmen och upptäcker då ett fel i den svenska beskrivningen. Så jag vill bara tipsa om att följ exempelvis den engelska i stället. I den svenska (min i alla fall) står det att man ska öka en maska efter markören men man ska ju självklart öka två maskor, en före och en efter markören. Kolla i din beskrivning och se om det stämmer eller ej.
  Lycka till med stickningen!

  Reply
  1. Anna María 2 februari, 2017 at 20:42

   Tack snälla!! Jag har inte kommit så långt, än, men det det ska jag tänka på när det är dags. Tack snälla 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *