För några veckor sedan kom Maria från Husligheter hem till mig. Med sig hade hon fotograf Christine Olsson från TT. Det blev ett hemma hos reportage där vi pratade om mitt deltagande i Superskaparna, kreativitet och att göra saker själv hellre än att köpa nytt.

Eftersom det var TT som gjorde reportaget så visste jag inte alls var intervjun skulle dyka upp i slutändan. Kanske skulle flera tidningar nappa och köpa det eller ingen alls. Sånt vet en inte innan så när jag fick länkar och bilder skickade till mig från alla hörn av Sverige kändes det svinkul. Bohuslänningen, Norrbottens Kuriren, Bostadsguiden i Upsala Nya Tidning, Göteborgs Posten, Sundsvalls Tidning, Östersundsposten, Länstidningen Södertälje, Laholms Tidning  med flera har plockat upp intervjun. Superkul!

Jag själv hade inte sett intervjun i tryck, men så plockade mamma och pappa med sig ett exemplar av Bostadsguiden i UNT. Där fick jag dessutom framsidan. Inte illa va?!

Här hittar du intervjun från min och Philips funkistvåa.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

10 Comments

 1. Christin - Midis 3 april, 2017 at 09:08

  Men wow!! Va roligt!!!!!! Och otroligt fin och lustfylld intervju! Grattis!!!

  Reply
  1. Anna María 6 april, 2017 at 07:20

   Tack snälla! Kul att du gillar intervjun 🙂

   Reply
 2. Stina | Stinas tillvaro 3 april, 2017 at 09:12

  Wow – sånt proffs du är! Kul att det snappats upp av så många, även lokaltidningen i mina jämtländska hemtrakter ser jag 🙂

  Reply
 3. Alicia 3 april, 2017 at 11:22

  Men guuud vad kul!! + lite frustrerade att inte kunna komma över alla tidningar, hehe! Ska mysa in mig och läsa reportaget i eftermiddag. Heja dig!

  Reply
  1. Anna María 6 april, 2017 at 07:21

   Haha! Sant. Men jag får nöja mig med några. Är nog mer eller mindre samma sak det står i alla. 🙂

   Reply
 4. Ellen 3 april, 2017 at 20:44

  Men wow, så himla fin grej!!

  Reply
 5. Anki 3 april, 2017 at 21:37

  Wow så himla kul ju! Du syns lite här och där nu tycker jag!
  Och du är verkligen en som inspirerar, just till att prova olika material och grejer. Även om jag mest håller på med virkning hela tiden så öppnas tankar i min hjärna när jag ser vad du gjort och gör. Jag blir sugen på att skapa mer också! En vacker dag kanske jag börjar skapa mer annat också, men som det är nu är jag nöjd med mycket virkning, men det är kul att se vad du gör ändå och att inspireras 🙂 Tack!

  Reply
  1. Anna María 6 april, 2017 at 07:23

   Ja det känns väldigt kul.

   Och TACK! Vad kul att höra! Det är precis det jag vill. Att inspirera. Tack snälla!

   Reply
 6. Wilda 6 april, 2017 at 11:52

  Så himla fint! Åh du är så inspirerande! Kul att det har spridit sig så mycket.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *