Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg och HAR det också för tusan! Det är ju röd dag imorgon så nu är vi väl mitt i helgen egentligen? Nästa vecka kommer vara så sjukt intensiv för mig. Jag är mitt uppe i ett uppdrag där jag ordnar en fest, vilket jag redan kanske har berättat? Jag projektleder och står för dekoren. Så det är planering, inköp och lite DIY som ska göras. Det är knappt om tid och mycket som ska bli gjort helt enkelt. Utöver det jobbar jag med lämningen till nästa nummer av Inspiration My Home. Plus allt det där vardagliga som också ska flyta på.

Det är svinkul och känns såklart pepp att det rullar på och att jag har saker att göra. Däremot hinner jag inte med bloggen i den utsträckningen jag vill så därför tänkte jag ta och pausa bloggandet under nästa vecka och komma tillbaka med ny kraft veckan efter istället.

Jag kommer ändå försöka vara lite aktiv på instagram, så häng med där om ni vill. Ni hittar mig på @Dnilva. Så ses vi här om en vecka igen. Ha en fin Valborg, första maj och resten av veckan. 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

5 Comments

 1. Wilda 30 april, 2017 at 15:11

  Ha det superfint och lycka till med allt! Det kommer gå galant!

  Reply
 2. Ellen 30 april, 2017 at 23:44

  ta hand om dig och glöm inte att ha roligt mitt i schemat också <3 lycka till med allt!

  Reply
  1. Anna María 4 maj, 2017 at 08:15

   Sant! Det ska jag komma ihåg. Tack 🙂

   Reply
 3. Jessica 4 maj, 2017 at 18:48

  Lycka till heja heja och vilken fin bild!!!!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *