I början av maj sa jag till Philip att maj kanske är min favoritmånad. Det liksom fullkomligt exploderar i naturen, en kan gå med tunn jacka och solen värmer och påminner om att det kommer en sommar snart med allt vad det innebär. Men däremot så känns inte den här maj särskilt representativ. Det har snöat, haglat (gick hela sveavägen mitt i en hagelskur igår, det var långt kan jag lova), varit minusgrader samtidigt som det har varit uppåt 20 grader och sommarfeeling. Är majväder det nya aprilvädret?

Eftersom det ändå är torsdag så tänkte jag att jag skulle köra en klassisk #throwbackthursday så vi kan kika på hur maj har sett ut tidigare år. I något slags försök för att påminna mig själv om att man kan vara grönt och härligt.

2016

Mina odlingar i maj

Stänkmålad porslinsbricka | Dnilva

Då hade jag minsann mer koll på det som växer, ser ju på den här bilden att jag ligger efter i år jämfört med mina odlingar i maj förra året. Jag behöver plantera om ett gäng plantor ASAP! Och jag var visst superblond också. Och vi hade ett bord i vardagsrummet, plus att jag varje morgon gick upp och bloggade innan jobbet, nu kan jag lägga om min dagsplan, men det var faktiskt inte så himla dumt. Det kan nog vara min mest effektiva jobbtid. Mellan 07-08 på morgnarna.

Och jag stänkmålade på porslin till Monthly Makers. Faten är fortfarande som nya och jag tycker de är riktigt fina.

2015

90-talsfest - klassfoto

Glutenfritt fröknäckebröd

Då jobbade jag på Äventyret och alla vi som delade kontor hade 90-talsfest. Vi klädde ut oss, åt banana skids och dansade Macarena. Läs mer om det här → Oh, baby all I remember is the 90’s

Jag bakade mammas glutenfria fröknäcke som bara är så gott. Måste genast baka mer!

2014

Färgglatt vardagsrum

Då såg ett hörn av vårt vardagsrum ut såhär. Tänk! Nu har vi inget bord alls i vardagsrummet utan bara en soffa. Jag kan faktikt sakna att sitta och jobba där ibland.

2013

Anna María & Philip | Trekanten Liljeholmen

Såhär såg Philip och jag ut för fyra år sedan när vi hade en världsfin dag i Trekanten vid Liljeholmen. Vi har knappt åldrats alltså. Eller? → Premiärpicknick i parken

Som en sista bonus kastar vi oss tillbaka till

2008

Då bodde jag uppe i Piteå och pluggade mitt sista år på universitetet. Jag skrev på min C-uppsats och jag gjorde mitt första stora modelljobb. Eller jobbet i sig var inte stort, men jag var med i Sofis Mode. Så det var stort för mig. Kolla bara så liten!

Det var den lilla turen i tidsmaskinen. En av många fördelar med att ha bloggat i massa år. Idag är det dags för festen jag har jobbat med senaste veckorna. Så hela dagen idag kommer vara full av fixande med att dekorera lokalen och förbereda. Håll alla tummar ni kan för att allt går som jag vill. Och såklart att det blir en bra fest.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

4 Comments

 1. Vicky 11 maj, 2017 at 19:26

  så gullig på sista! syns 1000% att det är 2008, haha. <3

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 14:57

   Hehe. Ja, det känns vääääldigt mycket 2008 😛

   Reply
 2. Wilda 13 maj, 2017 at 11:25

  Heja dig och alltså den där sista är ju för gulligt på alla sätt!

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 14:56

   Haha, tack! Kan knappt fatta vad tiden går. Men uppenbarligen gör den ju det 😛

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *