Hej vänner! Nu är jag tillbaka som vanligt här på bloggen efter en veckas uppehåll då jag behövde lite andningshål för att hinna med allt som är på gång. Inte för att jag har hunnit allt och är helt i fas, men det har varit bra att kunna fokusera lite mer. Vi kan väl kika på lite vad jag gjort när jag inte har bloggat.

 

Systrarna Voltaire Åhléns

Jag har bland annat träffat Helena, Karin, Katarina och MalinSally Voltaire & systrar uppe på Åhléns. En peppig lunch där vi pratade om allt som hör bloggande till. Det är verkligen så viktigt att ha en kärna med inspirerande människor att omge sig med. Sedan jag hoppade av Monthly Makers har jag verkligen saknat det och i de här peppiga kvinnorna har jag hittat det igen.

 

Behind the scenes | Dnilva

Min vecka

Jag hade en dag med fotografering av mitt DIY för nästa nummer av Inspiration My Home. Jag har ingen studio eller så som jag jobbar i utan lägenheten får agera det. Och typ så här ser det oftast ut när jag fotograferar. Stökigt och kaos runt om, men bilden som ni kan skymta på datorskärmen desto lugnare. Kan ni gissa vad det är jag har gjort?

 

Google Stockholm

Jag har varit och hälsat på Google och YouTube på ett event som Influencers of Sweden anordnade. Jag blev helt sjukt peppad på att börja mer med videos. Skulle ni tycka att det var roligt? Har ni något ni hade velat se då? Tutorials, behind the scenes, tips & trix, cinnamon challenge (hehe), eller vad som helst. Hjälp mig gärna, det är för er skull jag gör det!

 

Min vecka | Dnilva

Jag har hittat en bra plats att fota på och klättrat i träd för att fästa mitt foto-objekt. Alltså. Det här med trädklättring. Det märktes att det var länesedan. Jag kände mig inte alls så smidig som jag trodde jag var. Men det var rätt kul att få klättra lite. Även om det var rätt läskigt att hoppa ner igen.

 

Stockholm solnedgång

En dag promenerade jag hem till Hägerstensåsen från city. Det är nästan en mil, men jag behövde verkligen bara gå få gå, rensa tankarna och det var en så himla fin vårkväll. Jag passade på att prata med både min bror Hannes och Henrick från Superskaparna. Fint.

Förutom det har jag varit i Torshälla och pratat och planerat lite inför ett bröllop som jag och Philip ska vara toastmasters på i sommar. Jag har sett Jesper Rönndahls show – Senaste nytt. Jag tycker Jesper Rönnahl är sjukt rolig och har på riktigt lyssnat på hans sommarprat från 2014 minst 15 gånger. Alltså, det är så bra att jag vet inte vart jag ska ta vägen. (Första halvan är absolut bäst.) Har du inte hört det tycker jag verkligen du ska lyssna. Tips!

Ja, typ så. Det och en hel del planering till festen jag ska dekorera på torsdag. Hur har ni haft det?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

10 Comments

 1. Alicia 8 maj, 2017 at 08:53

  Så konstruktiv, äventyrlig och kreativ vecka på en gång! Ser ut och låter himla härligt! Hoppas du får chans att plocka upp de sista trådarna och ta ikapp resten under den kommande veckan.

  Youtube tror jag du skulle vara GRYM på! Behöver inte nödvändigtvis vara DIY-bestrivningar för det gör du så tydligt i text och bild redan, men vore kul att typ få följa med på utflykt i din vardag i videoformat!

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 15:05

   Å tack! Jag ska se vad det blir av YouTube. Känns bra att du tror att jag skulle göra det bra i alla fall.

   Reply
 2. Jessica 8 maj, 2017 at 10:58

  ÅHHHHH JEPPAN jag och några kompisar ska gå på Senaste Nytt i höst!!!!!! Så taggad?????? Missade att köpa biljetterna till det som gick nu… haha. Så fint att träffa dig i veckan!!! Och vilken vecka du har haft alltså!!

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 15:05

   Men den som väntar på något gott ändå! 😛 Hoppas du kommer gilla föreställnigen. Det gjode jag!

   Reply
 3. Ellen 8 maj, 2017 at 19:55

  så fint att höra från dig igen! även om en kanske inte hinner med allt är det alltid skönt att kunna bocka av ett par punkter på listan. sedan sist har jag mest bara njutit av att det blivit maj. promenerat med solen på näsryggen, läst bok på balkongen och känt att det får vara okej att jag inte är tillräckligt frisk för att öka till 75% jobb än. livet har liksom rullat på och jag har försökt njuta, det är fint.

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 15:04

   Men det låter helt fantastiskt! En sak och grej i taget.

   Reply
 4. Vicky 8 maj, 2017 at 21:40

  du verkar ha det så fint, och produktiv ändå alltså! sthlm ser så fint ut i vårsolnedgången GAH. och hägersten mitt barndomshem!!! ah.

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 15:03

   Ja, men jag försöker vara så produktiv jag bara kan. Och Hägersten är lika fint som alltid! <3

   Reply
 5. Wilda 10 maj, 2017 at 18:42

  Så fina grejer du haft för dig! Och Torshälla! Det är ju typ där jag bor. Hojta till om du är i närheten och har en kvart över eller så 😉

  Reply
  1. Anna María 16 maj, 2017 at 14:57

   Men är det?! Självklart kan jag göra det nästa gång. Kul.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *