4 goda smoothie bowls till frukost

Jag är inne i en sån smoothieperiod nu. Och istället för att dricka dem äter jag dem i en skål som smoothie bowls. För ibland kan jag tycka att det blir liksom lite för maffigt att snabbt klunka i sig en tjock dryck. Så då känns det bättre för magen att äta med sked och topping. Plus att det är riktigt fint. Varför äta en ful frukost när jag kan äta en fin liksom?

Jag vill att min smoothie bowl ska vara så fluffig som möjligt och maxad med frukter och bär på toppen. Det är riktigt bra för det har fått mig att äta frukost och längta efter den varje morgon. Så den senaste tiden har jag experimenterat med diverse blandningar. Jag tycker att det i princip går att mixa ihop vad som helst och få det gott. Så jag tar oftast bara det jag har hemma. Men någon slags youghurt som bas och lite frysta bär brukar jag oftast utgå ifrån. Sen gäller det att toppa med massa frukt, bär och kanske lite fröer, nötter eller kokos för det där instagramvänliga utseendet.

Här kommer fyra smarriga smoothie bowls jag gjort och ätit på sistone. Mängden höftar jag alltid fram. Så gör det du med.

Smoothie bowl med blåbär (den översta bilden)

 • Planti vanilj
 • Frysta blåbär
 • Jordnötssmör
 • Vaniljpulver

 

Smoothie bowls | by Dnilva

Smoothie bowl med mango

 • Planti soygurt vanlij
 • Planti YogOat
 • Proviva mango
 • Fryst mango
 • Jordnötssmör

 

Smoothie bowls | by Dnilva

Smoothie bowl med mango & svartvinbär

 • Fryst mango
 • Svartvinbär
 • Oatly havregurt Exotisk
 • Oatly havredryck Apelsin & Mango

 

Smoothie bowls| by Dnilva

Smoothie bowl med hallon och avokado

 • Frysta hallon
 • Avokado
 • Alpro Mild & Creamy Kokos
 • Vaniljpulver

Vad brukar du ha i din smoothie?

FLER SMOOTHIERECEPT

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook

2 Comments

 1. Ellen 15 juni, 2017 at 09:46

  så mycket gott! smoothie bowls är verkligen min favorit så här års också, alltid gott!

  Reply
 2. Pingback: Uppiggande och god ingefära och gurkmeja shot | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *