På sommaren tycker jag det är extra härligt att lyssna på poddar. Liggandes i en solstol, i hängmattan eller på stranden. Så jag tänkte passa på att slänga in ett litet tips inför sommaren. Nämligen:  Statsminister för en dag. Vad skulle du göra om du var statsminister för en dag? Vilka skulle sitta i din regering och vad har du för visioner för landet? Exakt de frågorna ställs till gästerna i den här podden.

 

Poddtips: Statsminister för en dag

Hittills har vi haft statsministrar som Nina Åkestam, Michael Dahlén, Kristoffer Triumf med flera. Jag har försökt själv att tänka ut vad jag skulle göra om jag var statsminister. Det är svårt ändå, men en otroligt intressant tanke. Extra roligt är det att det är mina vänner Patrik, Sofie och Anders som ligger bakom podden.

Vad har du för favoritpoddar? Kan ni inte tipsa i kommentarsfältet?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook

3 Comments

 1. Ellen 14 juni, 2017 at 18:35

  tack för tipset! jag har lyssnat igenom arkivet på Influencers of Sweden, gillar det så mycket. massa inspiration och pepp!

  Reply
  1. Anna María 14 juni, 2017 at 18:47

   Ja! Den lyssnar jag på ibland också. Sjukt mycket bra att hämta där!

   Reply
 2. Wilda 16 juni, 2017 at 10:52

  Så bra tips! Haha jag vet precis vad jag skulle göra 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *