Välkomna till en ny dag i Villa Gioconda! Jag som är en typiskt morgonpigg person tycker det är extra härligt att få tassa upp på morgonen före alla andra och känna hur huset och allt långsamt vaknar till liv. Här nere har det varit perfekt för då har jag hunnit jobba någon timme innan frukost. En helt okej vy att jobba till.

 

Villa Gioconda – AgropoliNär resten av gänget i huset hade vaknat dukade vi som vanligt fram frukost och började klura på vad vi skulle hitta på under dagen. Några stack ut och sprang, några åkte ner till stan för att handla mat och förbereda inför eftermiddagen. Då skulle vi nämligen ha poolparty!

 

Villa Gioconda – AgropoliMen först laddade vi upp med en ordentlig lunch på långbordet. Älskar för övrigt att det hittills i alla hus vi har hyrt har funnits sånna här rejäla bord. Men det hör kanske å andra sidan till. Hur som helst så värt att kolla upp att det verkligen finns om du hyr hus utomlands och är ett större gäng.

 

Pasta Vongole at Villa GiocondaPasta vongole stod på menyn då fiskhandlaren hade haft fina vongolemusslor tidigare på dagen. Den svängdes ihop inne i köket till tonerna av italiensk smörsång. Hej vad gott! Efter maten plockade vi undan och festkommitén förberedde för poolparty.

 

Poolparty at Villa GiocondaSå slog klockan 16.30 och Elin hälsade oss alla välkomna ner till poolen. Festkommitén aka Elin, Anna och Linus hade fixat allt superfint. På solstolarna låg det handdukar och kuddar till alla gäster, musiken var på topp och ett maxat frukt och drinkbord var uppdukat. Molto bene!

 

Poolparty at Villa GiocondaElias och Marit fick feeling på en gång!

 

Poolparty at Villa Gioconda

Poolparty at Villa Gioconda

Poolparty at Villa GiocondaMellan snacks, bad, frukter och pooldans hade Anna och Marit dessutom styrt ett quiz! Första delen körde vi nere vid poolen och efter kvällsmaten gjorde vi den andra delen. Jag älskar verkligen quiz och frågesport! Så kul!

 

Poolparty at Villa Gioconda

Tack för mig och ännu en utmärkt dag i Villa Gioconda. Det här kan jag vänja mig vid!

Mer från Italien

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9 Comments

 1. Clara 14 juli, 2017 at 14:01

  Ååh, hjälp vad härligt ! <3

  Reply
  1. Anna María 17 juli, 2017 at 09:50

   Kan inte annat än hålla med!! Vill aldrig lämna huset! 😛

   Reply
 2. Wilda 16 juli, 2017 at 15:18

  Så jäkla fint ju! Haha alltså vill tillhöra ert gäng bums. <3 Och ja, det där att smyga upp tidigt och få lite gjort innan allt och alla långsamt vaknar till liv är verkligen min favorit, oavsett om jag är på resa eller i min vardag. Bästa sättet att ladda inför en ny dag.

  Reply
  1. Anna María 17 juli, 2017 at 09:56

   Ja, men vårt gäng är himla fint alltså <3 Visst är det så! Jag älskar också att smyga upp hemma innan Philip vaknar.

   Reply
 3. Pingback: Dagsutflykt i Italien – från Agnone Cilento till Oligastro Marina | Dnilva

 4. Pingback: Besök på vingård i Italien – San Salvatore | Dnilva

 5. Pingback: Länk-kärlek: Sommar 2017 - Teknifik

 6. Pingback: Söndag i Italien – timme för timme | Dnilva

 7. Pingback: Besök på vingård i Italien – Vini Marino | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *