På balkongen i juli

Balkongodling juli

Balkongodling juli – Rabarber

Det växer så det knakar ute på balkongen. Vi har inte alls varit hemma särskilt mycket den här sommaren. Men med hjälp av snälla grannar, mina föräldrar och PET-flaskor har balkongen ändå hållit sig grön och frodig ♡ Så här såg balkongen ut i mitten av juli. Så det har fortsatt att växa sen dess. 

Det växer flera stora fina gurkor. Den första är nog redo att skördas när som helst. Tomaterna är i full gång med supermånga blommor. Och rabarbern har vuxit till sig rejält. Dock blir det inget skördande av den i år. Den behövde visst få växa till sig det första året. Men den som väntar på något gott alltså! 

Hur går det för era odlingar?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook

2 Comments

 1. Emilia W 2 augusti, 2017 at 12:05

  Åh det är det bästa som finns att plocka och käka egna små gurkor, mums!

  Reply
  1. Anna María 4 augusti, 2017 at 09:57

   Visst är det! Det smakar liksom så mycket godare!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *