Väggspeglar på 3 sätt – Spegel med kontaktplast

→ Detta inlägg presenteras i samarbete med Panduro 

Då var det dags för det sista inlägget i den serie där jag tillsammans med Panduro tipsar om hur du med enkla medel kan boosta dina väggar med hjälp av speglar. Hittills har jag gjort en spegel med träram och en spegel som jag målade med glasfärg. Sist ut har vi faktiskt det absolut enklaste DIYet. Det går på ett kick och går att göra om tusen gånger om du så vill. Nämligen en spegel med kontaktplast.

Gör om en spegel med kontaktplast

Svårighetsgrad:
▲△△△△

Tidsåtgång:
▲△△△△

Du behöver:

 

Väggspegel på 3 sätt – Spegel med kontaktplast

Gör såhär:

Det fina med kontaktplast är att du kan göra om så många gånger du vill. Testa dig fram med olika mönster och utseende och byt när du tröttnat. Jag ville få alla mina speglar att hänga ihop så jag gjorde ett enkelt mönster bara. Börja med att avlägsna skyddsplasten på spegeln och tänk ut vilket mönster du vill göra.

 

Väggspegel på 3 sätt – Spegel med kontaktplast

Skär ut tre lika breda remsor av kontaktplasten, se till så att de är lite längre än själva spegeln. På så sätt kan du få till en snygg avslutning och gömma ändarna på baksidan av spegeln.

 

Väggspegel på 3 sätt – Spegel med kontaktplast

Fäst kontaktplasten i det mönster du vill. Var noga med att få bort alla eventuella luftbubblor som kan komma under plasten. Sen är spegeln klar! Jag sa ju att det var ett riktigt snabbt DIY!

 

Det var det! Väggspelgar på 3 sätt. Jag har i alla fall blivit mer pepp på att ha fler speglar hemma i min inredning. Nästa gång kommer jag nog dessutom att skala upp till en större spegel. Tror det kan bli riktigt mäktigt faktiskt. Hoppas du gillade den här serien. Har du någon annan idé på vad man kan göra med en spegel? Kan ni inte fylla på med era idér i kommentarerna?

Fler DIY med speglar

→ Detta inlägg presenterades i samarbete med Panduro 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

3 Comments

 1. Daniella 22 augusti, 2017 at 09:14

  Vad fina de tre olika var tillsammans dessutom!

  Reply
 2. Wilda 26 augusti, 2017 at 10:30

  Älskar att du ger så snabba enkla tips med stor effekt. Snyggt!

  Reply
  1. Anna María 28 augusti, 2017 at 22:33

   Tack! Kul att det enkla också uppskattas 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *