Väggspeglar på 3 sätt – Spegel med träram

→ Detta inlägg presenteras i samarbete med Panduro 

Att hänga upp saker på väggarna kan verkligen göra så mycket för ett helt rum tycker jag. I en lägenhet jag bodde i förut vågade jag inte hänga upp något på väggarna alls för jag ville inte göra fula märken. När jag tittar på bilderna i efterhand känns det så tomt och tråkigt. Så upp med saker på väggarna så fort som möjligt, då tycker jag att det känns hemtrevligt och ombonat. Det behöver dessutom inte alls bara vara tavlor utan kan vara lite vad som helst. Jag har teamat ihop mig med Panduro och tänkte i tre inlägg framöver visa tre sätt att boosta dina väggar med hjälp av speglar.

Det blir ett DIY per inlägg och jag tänkte visa er tre olika sätt du kan göra om en spegel på. Gemensamt för alla är att det är enkla projekt som du lätt kan göra själv eller inspireras av och tolka på ditt eget sätt. Först ut är:

Spegel med träram

Svårighetsgrad:
▲△△△△

Tidsåtgång:
▲△△△△

Du behöver:

Beskrivning efter bilderna

Gör såhär:

 • Bestäm hur du vill måla din bricka. Jag valde att behålla en del trä och måla den andra delen. Maskera med maskeringstejp, var noga att trycka till tejpen så att det blir riktigt skarpa och raka kanter.
 • Måla med hobbyfärgen där du vill ha den. Ta bort tejpen direkt när du är klar. Låt torka enligt anvisningarna på din färg.
 • När färgen har torkat helt är det dags att fästa spegeln. Värm upp din limpistol och limma på baksidan av spegeln.
 • Tryk fast spegeln ordentligt på träbrickan. Tänk på att inte sätta för mycket lim nära kanterna, då kan det lätt rinna utanför och lämna fula spår.
 • Ta av skyddsplasten på spegeln och du är klar!

 

Väggspegel på 3 sätt – Spegel med träram

Häg upp spegeln på väggen tillsammans med sånt du gillar. I nästa inlägg i serien kommer jag visa hur du kan måla med glasfärg på en spegel. Har du speglar som dekoration hemma?

→ Detta inlägg presenterades i samarbete med Panduro 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6 Comments

 1. Elin Häggberg // Teknifik 16 augusti, 2017 at 21:45

  Åh det såg verkligen himlans enkelt ut men samtidigt väldigt snyggt! Me likey!
  Förresten har jag gått och tänkt att jag vill ha limpistol sen jag såg Superskaparna. Limma allt! Yes!

  Reply
  1. Anna María 18 augusti, 2017 at 10:40

   Precis vad det är faktiskt ☺️ Haha! Köp en limpistol. Det finns alltid något du kan använda den till ?

   Reply
 2. Pingback: Väggspeglar på 3 sätt – Spegel med glasfärg | Dnilva

 3. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #33 | blåbär, BB-marsch och 454 tomater. | REAKTIONISTA

 4. Mikaela 21 augusti, 2017 at 18:28

  Du är så bra! Skitsnyggt! Jag har den spegeln jag instagrammade nu i veckan som dekoration, den sitter alldeles för högt för att jag ska kunna spegla mig i den haha!

  Reply
 5. Pingback: Väggspeglar på 3 sätt – Spegel med kontaktplast | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *