Tisdags-power! Min nya kostym och ett kul projekt

The Fit - Suit

The Fit - Suit

The Fit - Suit

The Fit - Suit

The Fit - Suit Kostym The Fit | Väska Other Stories (adlink) | Sneakers WeSC | Solglasögon Vasuma

God morgon på er! Idag pryder jag bloggen med massa bilder på mig i min nya kostym. Känner mig väldigt mycket power i den! Så när Dagens Industri, Time Magazine eller Forbes hör av sig och vill ha en bild till någon intervju vet jag precis vilka bilder jag ska välja mellan. Hehe. I alla fall, den här kostymen kommer från den svenska startupen The Fit. ”De tar avstånd från masskonsumtion och visar vägen till en hållbar konsumtion där kläder sys efter individen och inte ideal”. Det tycker jag känns fint!

Idag ska jag åka hem till Helena, vi håller på med ett kul projekt som jag snart kommer berätta mer om! Jag är supertaggad och har faktiskt ägnat nästan hela helgen åt det också vilket var perfekt eftersom Philip var bortrest. Då kändes det mer okej att sitta från tidig morgon till sen kväll framför datorn och jobba. Men mer om det senare!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

Jag fick i samband med lanseringen av The Fit testa deras tjänster, jag har alltså fått kostymen gratis, men alla åsikter är mina egna och går självklart inte att köpa.

12 Comments

 1. Vicky 26 september, 2017 at 19:14

  FY TUSAN vad snygg du e i kostymen!!!

  Reply
 2. Rebecca 27 september, 2017 at 09:41

  Men shit så snyggt! Älskar den trappan vid Telefonplan.

  Reply
  1. Anna María 4 oktober, 2017 at 12:08

   Åh, tack! Ja, den är sjukt fin och ligger på perfekt avstånd hemifrån 😛

   Reply
 3. Jessica 27 september, 2017 at 09:53

  omgggggggg vad coooooooool du är

  Reply
 4. angelica 29 september, 2017 at 15:22

  men åh så himla snyggt!

  Reply
 5. Sandra Nicole - Modedesigner i Paris 30 september, 2017 at 12:49

  Supersnygg i kostymen!! Har funderat på att dra igång något liknande till The Fit själv, men en annan vinkel. Gillar konceptet men tycker alltid att företag som dessa profilerar sig som så torra företag och enbart för business. Blir spännande att följa deras resa!

  Reply
  1. Anna María 4 oktober, 2017 at 12:02

   Tack! Jag kan hålla med dig, många företag med den här profilen tycker jag också kan bli lite torra. Tror verkligen på konceptet men det krävs verkligen det där extra för att inte bara fastna i business-facket. Tror du skulle kunna göra det riktigt bra! Så låt idén leva 🙂

   Reply
 6. Wilda 7 oktober, 2017 at 12:30

  Så jäkla snygg! Vilken boss du är!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *