För några år sedan var var och varannan fest jag var på någon slags maskerad. Det var temakvällar på kåren, hemmafesten med olika teman och såklart också Halloween en gång om året. Jag tycker det är riktigt kul att få klä ut mig och gå in i rollen som en annan karaktär. I år har jag gjort en liten video om när jag klär ut mig till Pennywise, ni vet, clownen från filmen DET. I videon kommer jag visa hur jag har lagt mitt smink, hur jag har fixat håret och hur du kan göra en egen clownkrage av kaffefilter.

 

Halloween costume - Pennywise the clown IT

Jag hoppas att ni gillar videon och min tolkning av clownen DET. Själv har jag faktiskt inte sett filmen, jag fixar nämigen inte att kolla på skräckfilm. Får mardrömmar i flera nätter och sover sjukt dåligt. Så att leka karaktären känns som ett betydligt bättre alternativ för min egen del.

 

Halloween costume – Pennywise Clown collar DIY

Själva kragen är gjord av stora kaffefilter med platt botten. Oftast brukar den här typen av kaffebryggare med tillhörande filter finnas på kontor eller på caféer. Men de går också att beställa på nätet. I övrigt tror jag inte att en behöver ha exakt den här typen av filter, egentligen. Det går också bra med stora muffinsformar eller vanliga kaffefilter. Prova dig fram med det du har eller kan få tag på.

Mer inspiration inför Halloween kan du hitta här och här.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

5 Comments

 1. Frida G Svensson 1 november, 2017 at 09:25

  Jag hittade din blogg via Heja livet-tråden och ville bara säga hej. Jag blir så inspirerad av din blogg. Jag är världens mest icke-DIY men önskar hett att jag hade tid och tålamod. Du är riktigt grym!

  Reply
  1. Anna María 4 november, 2017 at 10:05

   Vad kul! Hej! Tack för de fina orden 🙂

   Reply
 2. Leonor 6 november, 2017 at 15:31

  Helt underbara tips och fina bilder?❤️
  Leonor, Fröken Turkos

  Reply
 3. Pingback: Gör en egen clownkrage eller en krage av kaffefilter | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *