Välkommen till Snickeriet – här jobbar jag!

Alla bilder är tagna av Joakim Johansson

Sen 1 oktober har jag haft en kontorsplats att gå till alla dagar i veckan och ett kontor att hänga på och jobba ifrån. Jag har kollegor där och jag trivs sjukt bra! Välkomna till Snickeriet! En butikslokal på gatuplan i ett 1930-talshus som jag delar med fem andra riktigt härliga kollegor. Det är Helena (Helena Lyth), Maria (Husligheter) och Monica (Hemmafixbloggen) som tillsammans äger lokalen. Sen är det jag, Anna (Anna Gillar) och Malin Gyllensvaan som hyr in oss på varsin plats.

Första rummet en kommer in i är det blåa rummet. Där äter vi lunch, hänger i soffan och i framtiden finns plats för långbord vilket kan betyda workshops och annat skoj.

Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson

I det andra stora rummet har vi våra skrivbordsplatser. Och det är här ni hittar mig på dagarna. Jag har hängt och varit väldigt mycket här de senaste månaderna och det känns så fint att ha en plats att gå till och jobba ifrån. Jag gillar att jobba hemma, men jag gillar ännu mer att ha ett kontor att vara på. Och på Snickeriet är det sån himla skön stämning och ett lugn som ger mig jobbro. Det är fint och viktigt.

 

Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson

På andra väggen i kontorsrummet har vi förvaring och en extra skrivbordsplats. Det här med förvaringen är nästan det bästa! Nu slipper vardagsrummet hemma vara belamrat av kassar med material och annat som jag ska ha till workshops och så vidare.

 

Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson

Och här äter jag mina luncher och tar en fika eller två. Helena, Maria och Monica har verkligen gjort så många bra val när de har fixat i ordning här på Snickeriet! För innan vi flyttade in var det spånskivor på väggarna, golvet hade gjort sitt och det var mer rufft än mysigt. Men nu är det verkligen en mysig plats att vara på.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6 Comments

 1. Ellen 5 december, 2017 at 09:11

  men wow, vilken fin plats! kan tänka mig att det skapas magi där varje dag.

  Reply
  1. Anna María 5 december, 2017 at 09:21

   Ja visst är det fin! Så glad att jag får sitta och jobba här 🙂

   Reply
 2. Christina 5 december, 2017 at 21:16

  Vilken snygg arbetsplats! Där skulle det finnas inspiration och arbetsro. 🙂

  Reply
  1. Anna María 6 december, 2017 at 11:59

   Tack! Ja, det är det verkligen. Är så glad att jag har den här platsen att gå till varje dag 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *