Gör det själv #84

Hallå fredag! Nu kan jag känna att vardagslunket börjar komma i ordning för min egen del. Jag tar mig upp ur sängen på morgnarna och går och jobbar i vettig tid. Men det har inte varit lätt, det här mörkret jobbar inte med mig. Kanske är det faktumet att vi äntligen har fått snö som gör att det känns lite lättare. För en snöig vinter gillar jag, det är det här eviga grå-bruna slasket som är pesten. Men nu var det inte vädret jag skulle prata om.

I och med Formex som pågår just nu och att det dyker upp vårnyheter och pressvisningar för den lite var stans så känner jag i alla fall att det finns en tid framöver med ljus, sol och grönska. Det känns härligt tycker jag. Men föst är det hög tid för semlor, mer snö och häng inomhus innan vi är där. Jag är som ni kanske vet inne i en fixarfas hemma. Jag vill organisera och göra rent. Så den här veckan har jag samlat på mig fyra projekt du kan göra själv som hjälper dig att förhoppningsvis ha lite ordning.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Måla på förvaringslådor via A Bubbly Life
Att köpa en förvaringslåda i trä kanske inte är det mest innovativa en kan göra. Men kul och fint att göra! Och jag tycker i alla fall att det är lite roligare att organisera om jag kan göra det i något fint.

2. Använd galgar för upphängning av bilder via ElsaRblog
Alternativa upphängningar för posters, vykort och bilder har vi sett en hel del av sista tiden. Här kommer 6 fina tips på hur du kan använda galgar för just det.

3. Matplanerare via Your DIY Family
Jag är som ni kanske vet ett fan av matplanering och har ett utförligt och genomtänkt sätt i Trello, det här var ett fint sätt att visualisera det och kan verkligen hjälpa till att välja ut själva menyn.

4. Rustikt skrivbord via the Merrythought
Att göra egna bord och skrivbord är inte så himla svårt och då går det dessutom att anpassa exakt efter de mått som rummet har. Det här skrivbordet känns riktigt rejält och hela arbetshörnan var inbjudande.

Hoppas ni får en fin helg!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Painted Toy Crates Storage Nursery via A Bubbly Life
2. Use a hanger for displaying photos via ElsaRblog
3. Meal planner via Your DIY Family
4. Live edge wood desk via the Merrythought

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *