Gör det själv #86

Oj vad veckorna rusar på här! Känns som att det var fredag nyss, men sen förra fredagen har jag hunnit bli både sjuk och sen bra igen, roddat med julpyssel och paketinslgningar. För igår var jag ute i ett vackert hus utanför Stockholm hela dagen och spelade in jul TV som ska sändas i december. Jag kommer nämligen vara med i Dessertmästarnas jul där jag hjälper Dessertmästarna-juryn Roy, Sébastien och Magnus med att fixa julpynt till granen och slå in några av de bakverk som de har bakat. Inför det var det massa fix och jobb. Så jag har gjort 8 olika julgranspynt och fixat 5 paketinslagningar. Är så spänd på att se resultatet i TV sen, men tyvärr måste jag och ni hålla er till mitten av december ungefär. Helt sjukt att jag då (om allt går enligt planen) kommer ha ett barn. Det känns helt mind blowing!

I alla fall, åter till vad inlägget skulle handla om. Nämligen några fina fynd från internet och alla galet kreativa bloggar som finns där ute. Efter allt julyssel som mina tankar har snurrat kring sen OKTOBER så känner jag mig väldigt mätt på det. Så jag drömmer om våren, färger och kreativa projekt som inte har med julen att göra. Rimligt ändå!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Vägghängande tandborsthållare i trä via Your DIY Family
Egentligen är jag en person som gillar att ha min tandborste gömd i ett skåp så att den inte syns eller samlar damm. Men OM jag skulle ha den framme är det här ett helt klart otroligt fint sätt att ha tandborsten hängandes på. Plus busenkelt att göra och variera vilken typ av platta du har bakom tandborsten. Fint!

2. Fixa till din pyjamas med vinyl via Club Crafted
I några år har jag haft högt uppe på min önskelista att hitta en fin och härlig pyjamas, jag fryser jämt och vill gärna vara riktigt varm när jag sover, så pyjamas är ett måste för mig. I och för sig blir det mest en gammal t-shirt och sen ett par bomusshorts då jag inte ”hittat den rätta” än. Men när jag gör det är inte främmande för att uppgradera den med något fint. Ögonfransar, körsbär, blommor, ananaser, flamingos, ögon eller vad som.

3. Målade växter via The House that Lars built
De här målade fejkväxterna påminner mig om något tecknat. Kul grej att ha för att få till den där fantasiblommorna som egentligen inte finns! Oklart vilket egentligt användningsområde de här har, men jag blev helt kär!

4. Rund betongbricka via DIY in PDX
När vi rensade lite i källaren (ni är väl med på min månadsutmaning, uppdatering från första månaden kommer vilken dag som helst) så hittade jag 18kg betong! Hehe, något måste helt klart göras med den och det här fatet gillade jag verkligen!

Hoppas ni får en fin helg!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Wall mounted toothbrush holder via Your DIY Family
2. Eyelash pajamas via Club Crafted
3. Painted faux houseplants via The House that Lars built
4. Minimalist round black concrete tray via DIY in PDX

4 Comments

  1. Pingback: Gör det själv #88 | Dnilva

  2. Pingback: Gör det själv #95 | Dnilva

  3. Pingback: Gör det själv #96 | Dnilva

  4. Pingback: Gör det själv #97 | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *