Gör det själv #87 – Fyra idéer för alla hjärtans dag

Glad fredag på er kompisar! Hos mig skiner solen, jag ska iväg och äta lyxig frukost med Sanna och det är fredag. För min del startar jag den här påböjan till helg på bästa sätt. Sen blir det en sväng till Snickeriet för lite jobb. Jag tänkte svänga ihop en kul grej att göra för att ge bort på alla hjärtans dag som är på onsdag nästa vecka. Lägger upp på bloggen i början på nästa vecka såklart!

Annars kommer jag (eller vi rättare sagt) ta tag rensa hemma utmaningen för februari, nämligen djuprensning och rengöring av badrummet. Välbehövligt och jag längtar tills vi är klara. Förutom det ska vi nog åka och kolla på barnvagn (!!!)

Fyra grejer du kan göra själv

1. Presentaskar till alla hjärtans dag via Oh Happy Day
Paketet och själva inslagningen är självklart en del av presenten. Att göra en fin ask är kul, en kan använda den fler gånger och vad jag har erfarenhet av himla uppskattat.

2. Pappershjärtan som dekoration till muffins och tårtor via Helena Lyth
Min partner in pyssel – Helena, är proffs på att göra pyssel, fix och trix för årets alla högtider och alla hjärtans dag är inte ett undantag. De här fina hjärtanen att dekorera tårtor och muffins är så söta tycker jag. Plus att de också går att göra till en fin girlang.

3. Blompåse med kul budskap via Paper & Stitch
Ordvitsar ligger mig varmt om hjärtat och den här blompåsen med en suckulent var både fin och kul. Funkar lika bra alla dagar om året skulle jag säga.

4. Roliga kort till alla hjärtans dag via Studio DIY
Är du stressad eller har ont om tid men ändå vill ge bort något personligt är de här fina + roliga korten perfekta. För övrigt så kryllar internet av generösa bloggare som gjort kort du kan skriva ut själv. Sök på Valentines printables så får du upp massa fina förslag.

Hoppas du får en fin helg! ❤️

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85 / #86

Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Vintage Valentine heart boxes via Oh Happy Day
2. Heart shaped cake toppers via Helena Lyth
3. Budget-friendly Valentines that don’t suck via Paper & Stitch
4. Printable Valentines via Studio DIY

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *