Gör det själv #88

Fredag igen! Just nu sitter jag på Louie Louie och äter frukost + jobbar tillsammans med Agnes (Cashew Kitchen) och Johanna (Slow Fashion). Det är så himla viktigt att träffa andra, dela erfarenheter och pepp med andra i samma eller liknande sits. Att frilansa kan vara himla ensamt, så för min egen del är det viktigt att blanda upp med att hänga med bra folk! Det var något jag för övrigt gjorde i onsdags då jag lunchade och hängde med Karin (Kreativa Karin), Karin (Pysselbolaget som för övrigt flyttar till ny bloggadress idag! Hurra!) och min partner in pyssel Helena. Mer om det i ett annat inlägg.

Februari kan jag tycka på många sätt är lite som årets tisdag, en ganska trist och intetsägande månad (precis som tisdagar är i mitt tycke), det är grått, slaskigt och det känns som en evig väntan på våren. Så för att göra februari lite roligare har jag samlat på mig fyra kalasiga och roliga saker att liva upp helgen med! För egentligen, ingen behöver fylla år för att man ska få äta en kul tårta eller att en fika ska göras lite roligare. Nu kör vi!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Regnbåge att dekorera tårtan med via Tell Love and Party
Alla tårtor blir finare med lite dekoration på toppen! Och den här regnbågen är inte alls svår att göra plus att den dessutom håller länge och går att återanvända!

2. Kaktustårta via A Kalio Chic Life
En sak jag längtar lite extra till nu när vi ska ha barn är alla roliga kalas som jag ser framför mig att jag kommer vilja styra. Och att ha tema på kalaset hela vägen från tårta till dekorationer är så kul! Den här kaktustårtan hade passat svinbra på Mexiko-festen som jag dekorerade förra året.

3. Vykort med konfetti via The House that Lars Built
Inbjudan till ett kalas är lite av halva grejen kan jag tycka. De här genomskinliga inbjudningskorten med konfetti i är bara sååååå bra! Jag hade kommit på studs om jag fick en sån här fin inbjudan!

4. Tårttopp med ballonger via We are Scout
Kalas = ballonger i mitt huvud och den här megagulliga tårttoppen med ballonger är helt i min smak. Maxad och superfin! Kanske inte den mest praktiska när det kommer till att skära tårtan, men skit samma! För den var så himla fin!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85 / #86 / #87

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Rainbow cake topper via Tell Love and Party
2. Cactus Cake via A Kalio Chic Life
3. Confetti postcard via The House that Lars Built
4. Tassle Balloon Cake Topper via We are Scout

3 Comments

  1. Pingback: Gör det själv #89 | Dnilva

  2. Pingback: Gör det själv #90 | Dnilva

  3. Pingback: Gör det själv #91 | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *