Gör det själv #89

Den här fredagen är jag extra trött. Igår var jag nere i Malmö på ett spännande möte tillsammans med Helena. Så det var uppstigning tidig morgon, efter mötet tog vi tåget över till Köpenhamn där vi njöt av strålande sol och vårkänslor när vi promenerade gatorna fram och letade inspiration. Jag kom hem igen sent igårkväll och har sovit som en stock. Det är påfrestande att flänga fram och tillbaka samtidigt som en ska vara skärpt och säga smarta saker i möten. Att dessutom vara gravid ovanpå det tycker jag helt klart känns av. Idag ska jag sitta med min bokföring och lämna in min momsdeklaration. Kontrasterna i livet alltså.

Men! Som vanligt ska vi såklart också kika på fyra inspirerande projekt du kan göra själv i helgen!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Prylhållare i kork via The things she makes
Ni vet nog vid det här laget att jag gillar kork! Här var en fin prylhållare till skrivbordet i just kork. Att det dessutom är ett IKEA hack är bara plus, för sånna är kul!

2. Miniplaneter med ljus via Journey Creativity
Jag har alltid facinerats av lavalampor och stora glaskulor med massa färger. De här är något mindre i storlek och varken rörliga eller i glas. Men jag tycker effekten blev himla fin. Att det sen är gjort av ett elektriskt värmeljus och en pingisboll är bara mind blowing!

3. Vägghängt sängbord i trä via Bob Vila
I vårt sovrum har vi vägghängda sängbord och det tycker jag dels är snyggt och även också praktiskt. Lätt att damsuga under och en kan ha en hög eller låg säng och ändå få en bra höjd på sängbordet. Sen är jag också svag för det rena trät, så detta är en fullträff i min bok. Fin!

4. Gör en designerbricka av Stockholm 2017, IKEA hack via Hemmafixbloggen
Här kommer dagens andra IKEA hack! En omgjord Stockholm 2017 bricka från IKEA som fått sig en döfin rottingbotten! Så snyggt! Ja tack till att bli serverad frukost eller fika på denna!

 

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85 / #86 / #87 / #88

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Wire cork holder via The things she makes
2. Colorful tealight planets via Journey Creativity
3. Floating night stand via Bob Vila
4. IKEA hack Stockholm 2017 via Hemmafixbloggen

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *