Äntligen säger jag! Larsson och Lyth är tillbaka med ett nytt avsnitt igen efter några veckors uppehåll. Och idag visar vi en enkel och snabb teknik på hur du kan tvinna garn. Resultatet blir att du får en tvinnad snodd och det är något du kan använda till lite allt möjligt faktiskt. Hårband, halsband, ett skärp, material till en väggbonad eller något annat. Vad du vill göra med ditt tvinnade garn är upp till dig.

Vi kikar på veckans avsnitt!

PRENUMERERA HÄR

Och visst är det häftigt hur olika resultat det blir beroende på vilken typ av garn du använder?

 

Som sagt kan du använda ditt tvinnade garn till massa olika ändamål. I avsnittet har Helena och jag använt våra tvinnade garn som hårband. Rätt fint särskilt när det är gjort av det här tjocka garnet, chunky wool.

 

Tvinna garn Larsson och Lyth

Sugen på mer Larsson och Lyth, här hittar du alla våra avsnitt. Och visst prenumererar du? Om inte, gör det här!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2 Comments

 1. Alicia 26 februari, 2018 at 12:14

  Så mysigt att titta på er och jag blev verkligen inspirerad av presentinslagningsidén! Tycker plastiga presentsnören är så trista, särskilt ihop med det bruna inslagspapper som jag föredrar, det här är ju en mycket bättre idé och garn host host har jag ju… 🙂

  Reply
  1. Anna María 2 mars, 2018 at 07:45

   Vad kul att höra!! Haha 😛 Känner lite samma sak, så trist med plastsnören och en bit garn finns alltid nära till hands 😛

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *