Blommor och några presenter från min födelsedag

I fredags fyllde jag år! 31 år och inte så himla mycket särskilt med det. Ni som läst bloggen ett tag vet kanske att jag inte är ett superstort fan av att fylla år just, eller jag har inte varit det. Men däremot är det något jag jobbar med och vill tycka är kul och något som såklart borde firas! Från att ha tänkt att inte göra något särskilt så bestämde jag mig ändå för att visst fira. Så jag drog ihop en AW hemma hos oss på kvällen och det är jag superglad för. Lagom ouppstyrt, men ändå bra häng!

 

Min födelsedag

Jag fick galet mycket blommor så nu är lägenheten som en mindre blomsteraffär. Och jag älskar det! Tänk om det gick att ha så jämt. Fint, men inte optimalt för min ekonomi. Förutom blommor fick jag lite presenter också. Vi kan väl kika på några av dem som fastnade på bild.

 

Av Philip fick jag den här dröm-vasen från Lyngby (adlink) med rinnande rosa glasyr. Han hade snappat upp att jag ville ha den redan efter Formex så den hade stått på hans inköpslista i flera månader. Fint tycker jag.

 

Tema blommor fortsätter då jag fick en hemlig AVI på posten på min födelsedag. Jag hade ingen aning om vad det kunde vara utan gick till affären och hämtade ut mitt paket. Och i paketet ligger det två MAGISKA bergsvaser från Mikaela Puranen hon hade sett att jag önskade mig dem och skickade två på posten. Var helt tårögd av hur fint jag tycker det var när jag öppnade paketet. TACK! Mikaela gör förövrigt så fina grejer i keramik. Älskar att hon gått helt in i keramiken och pluggar just det på folkhögskola nu. In och följ på instagram om ni vill se mer av det hon gör!

 

Green kitchen travels

Av förklarliga skäl (vi ska ha barn den tiden!!) kommer inte Philip och jag att kunna åka till Italien med våra kompisar i år. Såklart så trist, men jag tänker att Italien finns kvar och att hyra hus och semestra när en har barn är hur bra som helst, så vi får se det som ett litet uppehåll bara. Så då fick jag istället Italien till mig! Goda Italienska grejer att äta och Green Kitchen Travels att laga massa god mat ifrån. Har än så länge bara bläddrat lite snabbt i boken, men jag kommer helt klart att laga många rätter från den framöver. Choklad och nötkrämen kunde jag inte låta bli att smaka på och håll i hatten så god den är! Kommer ta slut i ett nafs!

 

Min födelsedag

Förutom det fick jag massa härliga presenter och jag kände mig så bortskämd både av materiella ting, men också av grattishälsningar från höger och vänster. Nu njuter jag av att vara ett år äldre och hoppas och tror att det här kommer bli ett himla spännande (och utmanande) år på många sätt!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2 Comments

  1. Wilda 30 mars, 2018 at 10:18

    Fantastiskt att få se och det känns så du! Fint att märka hur goda vänner du har och att de visar så mycket omsorg. <3

    Reply
  2. Mikaela 1 april, 2018 at 19:19

    Läser ikapp bloggar lite nu, och år såå glad att du tyckte om vaserna <3 KRAM

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *