Gör det själv #90

Hej på er vänner och hej till ännu en fredag. Jag vaknade av mig själv vid den härliga tiden 04.42 och har varit vaken sen dess. Pigg som en himla mört. Gav upp vid 05.30 när jag hörde att grannen var uppe (det susar liksom i rören när de duschar), så jag har legat och scrollat på telefonen sen dess. Hade säkert kunnat göra något mer vettigt. Men nix, ändå skönt att ligga kvar i sängen. Ni som följer mig på instagram (heter @dnilva där också) har kanske sett att vi har fixat i köket. Det är mer eller mindre klart nu och bilder kommer självklart! Ska bara fota i dagsljus först. Vilken förändring lite färg kan göra ändå!

Helgen då? Den är skönt nog rätt oplanerad. Vi ska troligtvis beställa vagn till krabban i magen, men annars är det inte mycket planerat. Både Philip och jag är förkylda så jag tänker att lite välbehövlig vila kan vara på sin plats. Och det är ju dessutom mars! Våren och ljuset närmar sig med stormsteg! Inspirerat av det har jag samlat ihop fyra fina saker du kan göra själv i helgen. Vi kikar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Fina presentpåsar att skriva ut själv via Gathering Beauty
Mars är en typisk födelsedagsmånad. Tycker typ alla fyller år i mars. Så även jag! Och till födelsedagar hör väl ändå små påsar? Perfekta för mindre presenter eller för fiskdamm. De här hade fina olika mönster och du kan skriva ut och fixa ihop dem själv. Fint!

2. Körsbär av klubbor via The House that Lars Built
Våren hör ju även till att det börjar växa och frodas i naturen. De här körsbären växer inte i det vilda. Men fina och roliga är dom. Gjorda av klubbor. Mums!

3. Regnbågsetiketter via White House Crafts
De här regnbågsetiketterna var både fina och ganska enkla att göra. Funkar bra påsett paket eller som bokmärke i en bok.

4. Vas av papper till vårens blommor via Paper Shape
Till vårens alla blommor behövs såklart en vas. Gör en egen i papper vetja! Den här var väldigt fin och jag tycker nästan den ser ut att vara gjord i keramik.

Hoppas ni får en fin helg!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #75 / #76 / #77 / #78 / #79 / #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85 / #86 / #87 / #88 / #89

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Printable gift bag via Gathering Beauty
2. Tootsie pop Cherry via The House that Lars Built
3. Metallic washi tape rainbow tags via White house crafts
4. Paper flower vase via Paper Shape

3 Comments

  1. Pingback: Gör det själv #92 | Dnilva

  2. Pingback: Gör det själv #93 | Dnilva

  3. Pingback: Gör det själv #94 | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *