Gör det själv #91

Glad helg på er kompisar! Jag är helt lycklig över det faktumet att det blir så mycket ljusare för varje dag som går. Samma visa varje år, men jag blir liksom förvånad att det finns ljus och att solen kan skina flera dagar i sträck. Fint att jag kan bli så glad för småsaker ändå! I helgen ska jag ta tag i att fota köket som vi har målat om. Så snart kommer det ut på bloggen också! Annars blir det fokus på att få bort min hosta som jag har haft i snart tre veckor. Snark alltså! Och förhoppningsvis får jag tid till lite skapande.

Den här veckan har jag samlat på mig sånt som inspirerar mig nu. Hoppas ni gillar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Enkel rund stråväska via Always Rooney
Stråväskor är verkligen så sjukt poppis nu och har för den delen setts ett tag. De är fina och ger en härlig sommarfeeling. Att göra en själv av runda borsdtabeltter är ju så sjukt smart! Gräv fram era bordstabletter och sätt igång!

2. Morotsbrosch via Dekotopia
Faktumet att påsken är på intågande gör att det fullkomligt kryllar av morötter i mina sociala kanaler. Eh, lite konstigt kan tyckas för oss här i Sverige, men i USA får verkligen moroten en uppsving vid påsk pga påskharen. Fint ändå och morötter är gott. Den här broschen var hur som helst himla söt och enkel att göra med lite lera.

3. Dekorera en rislampa, IKEA hack REGOLIT
Ett enkelt sätt att uppgradera en vanlig rislampa (och ett riktigt klassiskt IKEA hack) är att limma på servetter. Det blir himla fint och går verkligen att anpassa efter vilket tema du vill ha på just din.

4. Snygg kasse i silver via Johanna Rundel
Jag är en stor konsument av tygkassar och bär väldigt mycket i dem. Allt från när jag handlar till att jag använder den som min handväska. Varför inte göra en lite snyggare variant? Gillar den här silvriga i fejkläder.

 

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85 / #86 / #87 / #88 / #89 / #90

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Round woven jute & leather bag via Always Rooney
2. Carrot brooch via Dekotopia
3. IKEA hack REGOLIT lamp
4. Faux leather shopper in silver via Johanna Rundel

5 Comments

 1. Nastasja 11 mars, 2018 at 09:10

  TACK för tips om den runda stråväskan! Har varit besatt och kollat om det är värt att beställa från etsy men blev så sugen på att testa själv nu. WOO!

  Reply
  1. Anna María 11 mars, 2018 at 12:25

   Ja! Gör det! Ser faktikt både enklet och smidigt ut 🙂 Säg till om du gör en, är sugen själv, men får se om jag tar mig tiden bara 🙂 Så smart grej verkligen!

   Reply
 2. Pingback: Gör det själv #95 | Dnilva

 3. Pingback: Gör det själv #96 | Dnilva

 4. Pingback: Gör det själv #97 | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *