Gör det själv #93

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst. Det är min FÖDELSEDAG!  Klockan 10.03 föddes jag för 31 år sedan. Tycker både min ålder är precis vad jag är, men på ett annat sätt inte alls. Känner mig inte så mycket som 31, men känner också att det är en mellanålder typ. Det är väl från och med nu jag kommer glömma hur gammal jag är och behöva räkna baklänges för att ha koll. Mycket spännande kommer hända under året. Inte minst att jag ska bli mamma. Wow alltså! Blev firad av Philip imorse med skönsång och en riktigt god och lång frukost tillsammans. Superfint!

I sann födelsedagsanda tänkte jag att dagens gör det själv tips får gå i kalasets tecken. För är det något jag dras till så är det färgglada over-the-top kalasdekorationer på Pinterest.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Tårttopp med strössel via The House that Lars Built

Hur fint och smart med ett hjärta fyllt med strössel som man strösslar över sin egen cupcake. Superkul! Går såklart att göra som vilken form som helst. Extra kul på en temafest!

2. Girlang i trä via Tell Love and Party

Girlanger ger verkligen lite extra kalas-feeling! Den här i trä med färger är helt klart i min stil och smak! Tänker att en sån här kan dessutom vara fin i barnrum!

3. Överaskningsbollar med godis via Oh Happy Day!

Surprise balls var ett nytt ord för mig faktiskt. Eller jag har inte sett det här i Sverige mer än i sånna där automater som en stoppar en femma i. Men det känns både fint och kul att göra en egen och ge bort. Eller en kul grej att göra på ett kalas eller att ha i en fiskdamm. Fina är dom hur som helst!

4. Tårtbitar av kartong via Handmade Charlotte

Har du kartong över hemma var det här ett riktigt fint återbruk! Har faktiskt också tänkt att lagren i kartong ser lite ut som något ätbart. Perfekt att dekorera tårtbitarna med överblivna skruvkorkar också.

 

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #80 / #81 / #82 / #83 / #84 / #85 / #86 / #87 / #88 / #89 / #90 / #91 / #92

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Sprinkle cupcake topper via The House that Lars built
2. Wood birthday banner via Tell Love and Party
3. Candy surprise balls via Oh Happy Day!
4. Recycled cardboard play food via Handmade Charlotte

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *