Håll i påskhatten, här kommer ett till avsnitt av Larsson och Lyth! Javisst, Helena och jag vill maxa påsken och matar på med en video till den här veckan. Och i detta avsnitt gör vi en härlig och vårig dekoration med kattgräs. Den funkar bra att göra liten eller stor och går att kombinera med flera olika slags dekorationer. Här valde vi att göra en med blommor i, men såklart kan du dekorera ditt gräs med vad som helst. Och kom ihåg att vi blir superglada om du prenumererar på kanalen, likear och sprider vidare. Det hjälper oss att nå ut till fler.

Odla kattgräs i påskägg

PRENUMERERA HÄR

Extra kul är att Helenas ena katt Birger ville så gärna vara med på ett hörn när vi spelade in. Ni kan höra honom hur han jamar i bakgrunden. Komiskt ändå att han var extra intresserad den dagen vi spelade in ett avsnitt med kattgräs!

Sätt igång och odla nu på en gång så har du en grönskande dekoration lagom till påsk. Ställ det ljust och håll fuktigt så ska du se att det sprätter i jorden! På bilden är vårt påskägg och kattgräset exakt två veckor gammalt. Maximal vårkänsla, eller hur?

 

Odla kattgräs - Påskdekoration

Tack och hej från Larsson och Lyth!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7 Comments

 1. Anki 17 mars, 2018 at 09:51

  Smart och jättefint 🙂

  Reply
   1. Anki 18 mars, 2018 at 09:22

    Inspirerad av det soliga vårvädret och er igår så gjorde jag mig ett eget ägg här hemma 🙂 Valde dock att ha kvar påskäggets vanliga mönster, som var ljusgrönt med rosa små påskharar på, och tror det kommer passa perfekt med gräset sen! Nu kan man ju knappt vänta på att det ska börja växa upp!

    Reply
    1. Anna María 18 mars, 2018 at 16:52

     Men ja vad kul att höra 🙂 Det låter som om det kommer passa gräset perfekt! Visst är det spännande med väntan. Jag brukar vara ganska otålig och vill att något ska hända redan nästa dag. Hehe. Har du planerat hur du ska dekorera sen? Blir det blommor eller något annat i gräset?

     Reply
     1. Anki 20 mars, 2018 at 18:49

      Nä jag tror att det kanske får bli några kycklingar eller nåt påskpyssel för min del som dekoration. Tyckte det var fint bara grönt också 🙂 Men får se!

     2. Anna María 23 mars, 2018 at 09:09

      Ja, men visst är den fin med bara grönt också! Tänker att det mesta faktiskt funkar 🙂

 2. Wilda 30 mars, 2018 at 10:10

  Åh vad fint! Men haha funkar inte om en har en vildkatt hemma. Haha jag gömmer kattgräset högt upp på min nya växthylla så att hon inte börjar välta krukor den där rackaren. 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *