Miniampel till påskriset

Dags för veckans avsnitt av Larsson och Lyth! Idag visar Helena hur du kan göra en urgullig liten miniampel till påskriset. Perfekta att hänga upp ägg i! Det är lätt och du behöver inte alls mycket material. Låt fantasin avgöra vilka färger du vill ha i ditt ris och gör dina amplar efter det.

Att göra amplar kanske inte är direkt nytt, det är helt klart en trend som varit här ett tag som jag i alla fall särskilt kopplar ihop med massa grönskande växter. Vilket hör till våren och påsken. Så fint i mitt tycke. Extra fint då att kombinera med ett högtidspyssel som påsk! Kika på avsnittet här nedanför!

Miniampel i makramé till påskriset

PRENUMERERA HÄR

Och glöm inte att du gör oss väldigt glada om du klickar på en tumme upp inne på YouTube, prenumererar eller sprider videon vidare. Det hjälper oss att nå ut till fler!

 

Visst är de så himla fina, miniamplarna? Och som Helena nämner i avsnittet, hur fint att servera äggen till påskbordet på det här viset? Eller varför inte hänga upp chokladägg? Javisst! Och vill du ta det ett varv till så måla äggen innan du hänger dem i amplarna för ännu mer färg och mönster.

 

Tack för att ni tittar!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *