I samarbete med Björn Axén

Känslan av nyklippt hår alltså! Det är så mjukt och glansigt. Jag har alltså klippt mig och som vanligt går jag till Björn Axén som jag har jobbat med i en himla massa år. Så i måndags morse började jag dagen (och veckan med för den delen) med lite lyx och fix av håret. Tips! Boka in en frisörtid en måndag. Det kändes så lyxigt, som en förlängning av helgen nästan.

 

Före klippning

Vi tittar på hur håret såg ut innan. Det har vuxit sig rätt långt, topparna var kluvna, spretade åt alla håll och jag såg knappt något bakom luggen. Och så går det ju inte att ha det! Jag känner mig lite avskärmad från världen när luggen är sådär lång. Kan inte se någon riktigt i ögonen och känslan är att jag nästan är kusin Itt, ni vet den håriga typen i familjen Addams.

 

Före klippning

Jag har väldigt tunna hårstrån, vad man skulle kunna kalla skandinaviskt hår. Det är lätt och flyger all världens väg av minsta lilla vindpust. Topparna, tror jag, har kvar lite gammal blekning från när jag var blond blandat med solblekt hår. Har ändå gillat färgen, men det har känts ganska så ovårdat på sista tiden.

 

Blus från Aéryne

Men nu är det skarpt och rakt istället! Och eftersom de ljusa topparna är bortklippta blev det lite som om jag fick en ny färg på håret fast att det inte är färgat alls. Så den här synen mina damer och herrar är något som inte har setts på minst 10 år. Alltså att jag har min naturlga färg helt och hålet. Rätt mörk ändå!

 

 

Istället för att färga håret gjorde jag en olaplex-behandling och en kur. Det gör verkligen stor skillnad för mitt hår! Och det känns sådär silkeslent efteråt med en helt annan glans. Fattar knappt att det är mitt hår! Tvingade Philip att känna på håret flera gånger på kvällen när jag kom hem. ”Känn vad mjuuukt det är!” 

Nu är jag dessutom nyklippt och fin i håret lagom till min födelsedag om 9 dagar!

I samarbete med Björn Axén

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4 Comments

 1. Ellen 14 mars, 2018 at 14:55

  åh, så himla fint!! gillar det där med att färgen helt förändras när en klipper topparna. för mig är det samma, då mitt hår solbleks så himla lätt. så jag får inte bara ny ”färg” en gång om året, utan även på hösten när jag klipper de solblekta topparna :’)

  Reply
  1. Anna María 15 mars, 2018 at 14:13

   Tack! Haha! Sant, så är det verkligen. Ändå rätt lyxigt att få det ”gratis” 😛

   Reply
 2. Vicky 14 mars, 2018 at 19:33

  hade aldrig trott att det var din riktiga färg?! FINT oavsett

  Reply
  1. Anna María 15 mars, 2018 at 14:14

   Hehe, knappt jag heller alltså. Har levt i ovisshet i ett decennium 😛 Tack!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *