Nytt på väggen – en korv i guld

Titta vad som har fått flytta hem till oss! En Chanel-korv i guld som grymma Beata har gjort! Beata och jag lärde känna varandra då vi båda var med och var värdar för Monthly Makers för nåt år sedan. Beata är så grymt kreativ och gör sjukt rolig och smart fotokonst (bland annat). Förut kunde jag bara njuta av den på hennes blogg och instagram, men nu har hon öppnat webshop! Där säljer hon några prints med olika fina och fyndiga motiv.

Korven kändes extra tilltalande och jag tänker lite, vem vill inte ha en Chanel-korv hemma? Lyx och Svensson i en och samma bild.

Chanel print by BeataC

Jag har flyttat runt den lite här hemma och kan inte helt bestämma mig var den ska få hänga. Å ena sidan tycker jag den gör sig himla bra i köket på vår nya tavellist från Betonggruvan som vi köpte i samband med när vi målade om. Men samtidigt är jag pepp på att ha den i vår tavelvägg i vardagsrummet, eller det kanske vore kul att ha den över korven i min mages hörn i sovrummet som vi ska fixa till så småningom. Ja, men som ni hör! Viktiga beslut ska tas. Men tills dess så får den flytta lite fram och tillbaka. Och det är lite härligt det med tycker jag.

Missa inte att kolla in Beatas shop här!

Chanel print by BeataC

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6 Comments

 1. beata 19 mars, 2018 at 11:13

  Gahh! tack <3 <3 <3

  Reply
  1. Anna María 20 mars, 2018 at 13:03

   <3 Tack ska du ha som gör så grymma grejer!

   Reply
 2. dani 19 mars, 2018 at 18:00

  Åhh vad fina, ska lätt köpa. Länge känt att jag velat ha hennes foton på väggarna <3<3

  Reply
  1. Anna María 19 mars, 2018 at 22:29

   Visst är dom! Ja, det tycker jag du ska göra! 🙂

   Reply
 3. Nastasja 21 mars, 2018 at 08:18

  Hon är sjukt grym! Kul att se bilden hemma hos någon på det här sättet 🙂 en helt orelaterad sak med – det har tagit mig lång tid att ens titta till höger i slutet av inlägget för att hitta hjärtat. Vet inte om det bara är jag, men upplever att den skulle vara lättare att hitta om den låg i mitten eller bredvid kommentarsknappen om det är möjligt? 🙂

  Reply
  1. Anna María 23 mars, 2018 at 09:10

   Tack för bra feedback, jag har också funderat på om den är lite lurig att hitta. Får ge mig in i pluginet och se om jag kan ändra CSSen på den och flytta den. För jag vill såklart att det ska vara lätt att hitta 🙂 Tack!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *