Dags för ett nytt avsnitt av Larsson och Lyth! Idag kickar Helena och jag igång påsken och alla påskpyssel på vår YouTube-kanal. Vi börjar med att visa två sätt att blåsa ut ett ägg på. Hur du blåser ut ett rått ägg från skalet och hur du blåser ut ett hårdkokt ägg. Javisst! Det går alldeles utmärkt att blåsa ut hårdkokta ägg. Ett trick jag gärna gör vid frukostbordet!

Kolla in filmen så visar vi hur du gör båda!

PRENUMERERA HÄR

Vill du göra äggdekorationen som håller i flera år är det perfekt att blåsa ut råa ägg och använda. På så sätt får du ett tomt skal som du kan göra något kul med. Ett tips är att förvara de äggen i en äggkartong när de inte hänger framme. Helena är en expert på påskpyssel och har massa fint du kan inspireras av. Missa inte att kika in hennes favoriter från påskpysselarkivet.

Och vill du imponera på påsklunchen tycker jag du absolut ska lära dig att blåsa ut ett hårdkokt ägg som jag visar i veckans avsnitt. Gärna iklädd en äggskjorta. Vill du göra en egen hittar du beskrivning och steg för steg här – påskig skjorta med äggknappar.

Och visst prenumererar du på vår kanal? Det gör oss dels otroligt glada och hjälper oss att nå ut till fler!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2 Comments

 1. Vicky 7 mars, 2018 at 00:08

  men alltså VA! var tvungen att spola till du blåser ut det hårdkokta ägget. varför har man aldrig hört talas om detta förut?! rena rama trolleriet ju!!

  Reply
  1. Anna María 7 mars, 2018 at 09:57

   Haha! Visst är det kul! Du måste prova 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *