Jag skulle absolut klassa mig till en matlådeperson, jag gillar verkligen att ha med mig min låda mat till jobbet och har haft så många roliga stunder tillsammans med mina kollegor när vi alla äter vår medhavda mat och pratar strunt! Det kanske inte är det lyxigaste och godaste matupplevelsen alla gånger, men det finns lite smarta tips och tricks för att göra matlådan snäppet roligare. Och det är precis det som dagens avsnitt av Larsson och Lyth handlar om. 5 smarta tips för en fräschare lunchlåda!

5 smarta hacks för en bättre lunchlåda

PRENUMERERA HÄR

Och i det här avsnittet bjuder vi på ännu en liten blooper, eller om jag ska vara mer korrekt. En liten ketchupfadäs kan vi nog kalla det. Alltså det har blivit ett gäng bloopers genom alla inspelningarna. Men det bjuder jag på! Och kul har vi när vi spelar in jag och Helena.

 

5 tips för en fräschare matlåda

Ni som hängt här ett tag kanske minns att jag för några år sedan hade ett eget litet initiativ som jag kallade matlådans år. Ett år där jag mer eller mindre tog med matlåda till jobbet varje dag! Självklart fotade jag alla lådor och sammanställde dem i flera olika inlägg. Så kika in här om du vill få lite inspiration till din matlåda eller få en inblick i mitt liv och vad jag åt under ett års tid.

Har du kanske några smarta hacks, tips eller tricks som du brukar göra som gör att matlådan känns roligare? Dela gärna med dig! Life hacks får jag aldrig nog av!

 

5 tips för en fräschare matlåda

Som vanligt blir Helena och jag otroligt glada om ni prenumererar på vår kanal på YouTube, ger en tumme upp till avsnittet eller delar den. Tack för att ni tittar!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *