Gör det själv #95

Hej på er och hej fredag! Även om det är fredag den 13:e idag och en liten del av mig är skrockfull så tror jag det kommer bli en strålande dag. Ute skiner solen och jag har en hel del saker att hinna med idag innan jag kan ta helg, men det är roliga grejer så det får väga upp! I morgon ska jag på en workshop som deltagare så det ska bli spännande. Sen ska jag träffa lite vänner. Så det blir nog en bra helg! Jag börjar få verkliga vårkänslor och är så peppad på våren, värme och ljus!

Så den här veckan har jag hittat fyra inspirerande projekt som ger mig lite vårfeeling! Hoppas ni gillar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Gucci inspirerad handväska via PMQ for Two

Att göra om redan befintliga saker för att få en lite mer personligt känsla på är ett väldigt bra knep. Jag brukar försöka se möjligheterna i en form till exempel. Är det en bra grund? Hur kan jag ta det vidare? Den här handväskan blev verkligen något helt annat med ganska så enkla medel. Fint!

2. Vårblommig dukning via Tutti guardano le nuvole

Det är något med pappersblommor, eller blommor överlag kanske som jag gillar. Vet inte säkrt hur jag skulle använda det i mitt hem, men att göra för dukningar eller som en kul gå bort grej gör det lite mer personligt liksom. De här blommorna var väldigt vackra och så fina till en vårdukning!

3. Lama i filt via Mon Ptit Trésor

Det kan bero på att vi snart ska ha barn, men mina ögon dras verkligen till små gulliga grejer just nu. De här små lama-tavlorna var så himla fina! En kompis som också ska ha barn snart visade några små djur hon har sytt i filt till en mobil. Så vansinnigt fina! Jag borde verkligen sätta igång med något liknanade projekt.

4. Pom pom regnbåge via White House Crafts

Som sagt, den här regnbågen hade också varit fin att ha i ett barnrum. Att något så enkelt som en garnboll sen kan bli något helt annat. Det gillar jag!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #86 / #87 / #88 / #89 / #90 / #91 / #92 / #93 / #94

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Gucci inspired straw clutch via PMQ for Two
2. Spring table via Tutti guardano le nuvole
3. Lama wall hanging via MOm Ptit Trésor
4. Pom pom rainbow art via White House Crafts

1 Comment

  1. Wilda 14 april, 2018 at 09:21

    Åh så fina vårblommor <3 Hoppad du får en trevlig helg! Jag ska på klädbytardag snart, så roligt!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *