Gör det själv #96

Fredag och långhelg framför oss! Så himla härligt! Sen jag flyttade från Uppsala har Valborg inte riktigt firats på samma sätt som när jag bodde där och det har hänt att jag inte har firat alls vissa år. I år blir det nog ett sånt år som det ser ut nu. Men såklart ändå härligt med långhelg! I helgen är planen att Philip och jag ska ta tag i projekt ”fixa barnhörna” i sovrummet. Vi har lite tankar och idéer och även om jag gärna hade målat om och fixat så kommer vi nog hålla oss till ganska så enkla fix till en början så får vi se hur det blir framöver sen.

Snickeriet, mitt kontor ligger bara ett stenkast från Bysistorget som just nu håller på att explodera i körsbärsblommor. Det är ju ändå något med den här tiden, när det blommar lite här och där och det bubblar av liv i marken och på träden. Det är så fint och jag kan inte låta bli att föreviga med kameran även om bilderna ser mer eller mindre likadana ut varje år. Det trista är väl att det är över så himla snabbt. Så idag har jag samlat ihop lite inspirerande blommor som du kan göra själv, som dessutom håller länge!

Hoppas ni gillar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Kamelia av papper via Lia Griffith

De här Kameliorna ser sådär härligt tecknade fast ändå äkta ut. Fint som en bukett men också att göra backdrops till en fest eller bara lägga fram på ett dukat bord.

2. Blomgirlang av kräpp-papper via A Beautiful Mess

Att göra en girlang av fejkblommor blir himla effektfullt tycker jag. Funkar både till fester och som dekoration i ett rum.

3. Vit kalla av pasta via Handmade Charlotte

Blev faktiskt lite full i skratt när jag fattade att de här blommorna är gjorda av pasta. Såklart! Fint att göra dem och dekorera en tårta eller något annat bakverk med.

4. Maffig blombukett i kräpp-papper via The House That Lars Built

Tror nog att jag såg lite ut som emojin med hjärtögon när jag såg den här buketten blommor. Så färgglad och fantastisk på så många sätt! Tänk att ha den här som en brudbukett.

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #86 / #87 / #88 / #89 / #90 / #91 / #92 / #93 / #94 / #95

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Frosted Paper Camellia Flowers via Lia Griffith
2. Crepe paper flower garland via A Beautiful Mess
3. Pasta noodle calla lilies via Handmade Charlotte
4. Paper wedding bouquet via The House That Lars Built

1 Comment

  1. Pingback: Gör det själv #97 | Dnilva

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *