I förra veckan kom ett team hem till mig för att göra ett hemma-hos-reportage till UNT’s Bostadsguiden. I går kom tidningen ut och är du nyfiken på att kika in hemma hos mig så tycker jag att du ska nypa ett ex av tidningen om du bor i Uppsalaområdet, eller så kan du läsa hela reportaget på deras sajt, här.

 

Bostadsguiden UNT - Hemma hos Anna María LarssonJag fick även äran att vara på förstasidan! Så kul! Jag tycker att det alltid är kul att se hur någon annan väljer att porträttera vår lägenhet och att få se bilder hemifrån ur någon annans kamera än min egen.

 

Bostadsguiden UNT - Hemma hos Anna María Larsson

Och såhär såg det ut bakom kulisserna! Pernilla Sjöholm fotograferade och Karin Andersson skrev artikeln, så himla trevliga båda två och kul att de ville komma hem till mig och göra reportaget! Jag tycker det blev riktigt fint! Vi hade en trevlig förmiddag där vi pratade om vårt hem och alla projekt som mer eller mindre har tagit över hemma hos oss. Men vi hann avhandla massa annat också. Tiden bara rusade iväg och vips så hade hela förmiddagen gått.

 

Foto: Pernilla Sjöholm
Hemma hos kreatören Anna-María Larsson från Lövstalöt, känd från TV4:s program Superskaparna.
Foto: Pernilla Sjöholm

För att se mer kolla in UNT’s Bostadsguiden eller det här bildspelet som gjordes i samband, det kan du kika närmare på här.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

7 Comments

 1. Ronette 28 april, 2018 at 07:28

  Vad kul att läsa! Är så himla kär i ditt vardagsrum.

  Reply
  1. Anna María 1 maj, 2018 at 18:51

   Men tack snälla! Vi trivs himla bra här 🙂

   Reply
 2. Anki 28 april, 2018 at 10:45

  Åh roligt! Du har väldigt fint hemma 🙂

  Reply
 3. Mikaela 28 april, 2018 at 16:20

  Ni har så fint! Fint reportage också!

  Reply
 4. Alicia 1 maj, 2018 at 18:46

  Så FINT att få se och läsa! Du är så grym!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *